Ole ta'ita'iga fou lea ole Lexus Portugal

Anonim

Faatasi ai ma le tele o le poto masani faʻaputuina i le vaega o taavale, ma sa galue i vaega eseese i Toyota Caetano Potukale, Nuno Domingues (faʻailoga ata) o le Faatonu Sili fou o Lexus Portugal.

Faatasi ai ma se tikeri i le Mechanical Engineering, na auai Nuno Domingues i le Salvador Caetano Group i le 2001, o se sootaga i le va o le Toyota Dealership Network ma lona sui TME i le vaega o auʻiliʻiliga, suʻesuʻega ma fofo o faafitauli faʻapitoa. Mulimuli ane, na ia siitia atu i le After Sales e avea ma Pule o le Eria, lea na ia faʻaputuina ai foi le matafaioi o le atinaʻeina o faʻataʻitaʻiga pulega mo le gaioiga. Na sosoo ai ma matafaioi tutusa i le itu Sales, lea na mafai ai e ia, ina ua mavae ni nai tausaga, e tulai mai i le Pulega o le Sales and Network Development Department. I le amataga o lenei tausaga, na ia auai i le Lexus Team, e nafa ma le Brand.

Ou te faʻamoemoe o nei tagata uma, o loʻo aʻafia i auala eseese ma le Brand, e faʻaauau pea ona ola i se auala moni, faʻasoa ona tulaga taua ma mataupu faavae o le Brand ma lagona le fiafia ma le faʻamalieina i le auala faʻapitoa latou te tautua ai a latou tagata faʻatau.

Nuno Domingues, Faatonu Sili o Lexus Portugal

Fa'atasi ai ma le fa'amoemoe e fa'ateleina le pisinisi a le Lexus Potukale, o lo'o pasi atu ai se isi fa'ailoga taugata a Toyota João Pereira, o le Brand & Product Manager fou.

Lexus Potukale
João Pereira, Pule Sili & Oloa Lexus Potukale

Na amata e João Pereira lana galuega faapolofesa i le 2005, i le Marketing Communication Department a Toyota Caetano Portugal, ma mulimuli ane valaaulia e auai i le au a le Lexus Portugal, lea na ia nofo ai seia oo i le 2010, i le maea ai o galuega eseese. I le va o le faaiuga o le 2010 ma le 2015, sa galue o ia mo le Toyota brand, o le Fleet and Used Vehicle Manager. Mai le 2015 e oo atu i le faaiuga o le 2017, na amata ai ona ia faatinoina galuega tau Sales Management i le Toyota Dealership Network.

O le sini autu o le faʻamalosia o le faʻatupulaia o le faʻailoga ma tuʻuina atu i tagata faʻatau uma se poto masani faʻapitoa ma e le mafaagaloina. E tusa ai ma le faʻatupulaia o faʻatauga o le ituaiga, o le taʻiala e aofia ai le ofoina atu o le tele o taʻavale eseese moni, fou ma faʻatekonolosi sili atu, pei o faʻataʻitaʻiga hybrid. I totonu o le fa'atauga fa'atau, o le fa'ailoga e taumafai e latalata atili i mana'oga o tagata fa'atau, ina ia maua ai se fa'atauga e le fa'atusalia ma fa'atauga fa'atau.

João Pereira, Pule Sili & Oloa Lexus Potukale

E uiga ia Lexus

Fa'atūina i le 1989, Lexus o le fa'ailoga fa'apitoa lea na sili ona teu fa'afaigaluega i le fa'aeletise o ta'avale. I Potukale, Lexus o loʻo umia nei le 18% o le faʻasoa o maketi i le vaega o taʻavale hybrid premium.

Faitau atili