New Opel Insignia 2017: suiga atoa i le igoa o le lelei

Anonim

E mama, sili atu le aveta'avale ma sili atu le "atamai". O nisi ia o foliga fou o le Opel Insignia Grand Sport fou.

O le faʻailoga Siamani o loʻo faʻatulagaina le augatupulaga fou o le Opel Insignia e aunoa ma le amanaia o auala. O le misiona e manino ma o le faʻamoemoega faʻamoemoe: e osofaʻia le taʻitaʻiga o le vaega D.

I faʻamatalaga mo le Insignia fou, o se tasi o popolega autu a Opel o le malosi. Pe a faʻatusatusa i le faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai nei, o le Insignia fou o le a paʻu i lalo 175 kilokalama (faʻalagolago i faʻaliliuga) lea e tatau ona maua ai ni aʻafiaga manino i luga o le auala, faʻatinoga ma le taumafaina.

Ae o atugaluga e uiga i le seti chassis e leʻi muta i le mamafa. O le Insignia Grand Sport e 29mm pupuu nai lo le taimi nei. Ua fa'atuputeleina le uili i le 92 mm, o ala e fa'alautele i le 11 mm ma fa'atatauga e matua pupuu. O nei quota uma, e tusa ai ma Opel, o le a faʻatagaina le Insignia fou e maua ai le faʻatonuga sili ona lelei, e oʻo lava i le saoasaoa maualuga.

E tusa ai ma le faʻailoga, o le FlexRide chassis, faʻatasi ai ma le faʻaogaina o le eletise, o le a manuia foi mai suiga taua. O lenei faiga o le a fetuutuunai i le taimi moni le tikeri o le faʻafefe, fesoasoani faʻataʻitaʻi ma le faʻaogaina o afi, faʻapitoa pe ala i faiga faʻapipiʻi muamua: 'Standard', 'Sport' ma le 'Tour'.

O le tautinoga i lenei matata na matua ogaoga ma o suʻega i le malosi o le Opel Insignia fou na faia i le Nürburgring Nordscheleife faigata - lea o loʻo faʻataʻitaʻiina ai e Opel ana faʻataʻitaʻiga uma. O le mea moni, e leai se tasi o nei foliga fou e talafeagai pe afai e le lelei le tulaga avetaʻavale, ma i lenei fanua, e tusa ai ma Opel, sa i ai le tele o galuega:

"O le taimi lava e te oso ai i totonu o le taavale, e mafai ona e vaʻaia o le Insignia fou na fausia mai se laupepa avanoa. O le tulaga o le avetaavale i totonu o le potu e lelei, lea e mafai ai ona e 'lagona' lelei le taavale. O fa'ailoga e sili atu le mataalia»

Andreas Zipser, e nafa ma Opel

I le 'Sport' mode o le FlexRide chassis, e fa'aaogaina e mea fa'ate'i se fa'agaioiga 'faigata', a'o fa'aitiitia le fesoasoani fa'ata'avale ma femalagaa'i.

novo-opel-insignia-2017-2

O le pulega o le Electronic Stability Program (ESP) o loʻo faʻatulagaina le faʻaogaina o lenei faiga i se tulaga maualuga, o lona uiga e faia faʻasaʻoga mulimuli ane, tuʻuina atu i le avetaavale le saolotoga e suʻesuʻe ai tapulaa o le taavale. Faatasi ai ma le otometi faʻasalalau, o le 'Sport' mode programs gear e sui i suiga maualuga.

I se aotelega, o auala ia e tolu faʻaogaina o le FlexRide chassis o le Insignia Grand Sport fou, lea e mafai ona faʻagaoioia i soo se taimi:

  • Tulaga masani: o le pulea faaeletonika e otometi lava ona filifilia le tulaga sili ona lelei, faʻavae i luga o faʻamatalaga na te mauaina mai masini eseese i totonu o le taavale;
  • Ta'amilosaga: o le fa'atulagaga sili ona fa'alelei o le fa'aogaina o ta'avale, fa'apea fo'i ma polokalame fa'asalalau lelei e fa'amalieina ai le taumafaina. O le auala sili lea e fai ai ni malaga to'afilemu;
  • Ta'aloga: e tele atu le mamafa o mea fa'ate'i. O le fa'afefeteina o le tino, i lalo o le taofi ma le tulimanu, e matua fa'aitiitia.

O le FlexRide chassis e galue eletise-vai, fetuutuunai dampers 500 taimi i le sekone, pe 30,000 taimi i le minute, i tulaga o auala. E mafai e le aveta'avale ona fa'avasegaina le 'Sport' mode i tulaga fa'ata'ita'i, tali fa'ato'a ma le amio fa'afefe.

“O le 'software' fou o lo'o pulea le Central Driving Module o le 'loto' o le chassis adaptive o le Insignia fou. O le module lea e suʻesuʻeina ai faʻamatalaga na lafoina e masini, e mafai ai ona iloa poloaiga ma tali a le avetaavale. O faiga eseese e fa'alogoina e fa'amanino ai amioga fa'amalosi"

Andreas Zipser, e nafa ma Opel

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e tietie le Opel Insignia Grand Sport i le 'Standard' mode ma filifili le avetaavale e faʻalatalata atu i tulimanu ma sili atu le maʻai, e iloa e le 'polokalamepiuta' uiga sili ona malosi e faʻavae i luga o le saoasaoa ma le taofi o faʻamaumauga, ma otometi ona sui i le 'mode'. Ta'aloga'.

O le Opel Insignia Grand Sport fou e taunuu i Potukale i le tausaga fou.

New Opel Insignia 2017: suiga atoa i le igoa o le lelei 24609_2

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili