O le Rezvani Beast Alpha o se sau'ai e 500 hp ma 884 kilokalama le mamafa

Anonim

Na tu'uina atu e Rezvani i Los Angeles lana Beast Alpha fou, o se fulu mamafa ma le 500 hp ma le uili tua. E ese mai i le mana ma le mamanu faʻapitoa, o le faiga tatala faitotoa na sili ona gauai atu i ai.

Na'o le va'ai i le McLaren F1 po'o le Lamborghini Countach e va'ai pe fa'afefea ona faia se suiga i se faiga tatala faitoto'a muamua. O le mea lena na mafaufau i ai le matagaluega mamanu o le Californian brand Rezvani Motors i le taimi o le atinaʻeina o le Rezvani Beast Alpha, o le taʻavale taʻavale lea ua tuʻuina atu nei i le Los Angeles Motor Show.

Pei faiga tatala lea o le igoa faaigoa SideWinder (faʻaalia i le vitio o loʻo i lalo), o le Beast Alpha "e ofoina atu se poto masani" pe a ulu atu i totonu o le fale. A nofo loa, e mafai ona e pu'eina se va'aiga o se laulau fa'afaigāluega fa'atauva'a, fa'aopoopo i fa'auma Alcantara ma nofoa ta'aloga.

VAAI FOI: Ua e faalogo i le NextEV Nio EP9? O le tram sili ona saoasaoa i luga o le Nürburgring

O le Rezvani Beast Alpha e na o le 884 kg le mamafa ma, pei o lona muamua, o loʻo faʻapipiʻiina se afi Honda 2.4 lita K24 DOHC ma le 500 hp (faʻatasi ma se tusi lesona ono-saosaoa poʻo se 6-saosaoa otometi ma e tau le isi $10,000), e lava mo fa'avavevave mai le 0 i le 96 km/h ile 3.2 sekone, a'o le'i o'o ile 281 km/h ole saoasaoa maualuga.

Le tau? Mai le 200,000 tala (€189,361,662 €). Malo se loto...

O le Rezvani Beast Alpha o se sau'ai e 500 hp ma 884 kilokalama le mamafa 24612_1

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili