Mercedes-Benz saili taleni mo Digital Delivery Hub i Potukale

Anonim

O le amataga o lenei masina na tatalaina ai Mercedes-Benz i Potukale, i le taulaga o Lisbon, o le nofoaga autu muamua mo le tuʻuina atu o fofo ma auaunaga i le lalolagi atoa. Mercedes-Benz e taʻua o le Digital Delivery Hub.

Mercedes-Benz Fa'afuainumera Fa'atauga Nofoaga

Aisea Lisbon?

O le laumua o Potukale o loʻo faʻateleina faʻamatalaga i le lalolagi numera ma tekinolosi, e tosina mai ai le faʻatupulaia o numera o taleni i nei vaega. Matou te faamanatu atu ia te oe talu ai nei, o Lisbon foi o le aai na filifilia e talimalo i le tele o konafesi faatekonolosi a le lalolagi, le Upega Tafaʻilagi. O se mea na tupu o le a fa'atasi ai Mercedes-Benz o se lagolago.

O le faʻasalalauga lautele o le nofoaga fou na mataʻituina lelei e le Malo Potukale ma le Fono a le Aai o Lisbon, ma faʻaaogaina le manaʻoga e suia le aai o Lisbon i le isi nofoaga numera numera i le lalolagi atoa.

Mercedes-Benz o loʻo faʻafaigaluegaina

I le sauniuni mo le lumanaʻi, na fausia ai e le faʻailoga Siamani le C.A.S.E. – Feso'ota'i, Tuto'atasi, Fetufa'atasi & Au'aunaga ma Avega Fa'aeletise. O le faʻatinoga o lenei taʻiala o le a faia ai Mercedes-Benz, i le lumanaʻi, e le naʻo se gaosiga o taavale. O lo'o fa'amoemoe fo'i le fa'ailoga ia avea ma tu'uina atu auaunaga tau fe'avea'i.

Mercedes-Benz Fa'afuainumera Fa'atauga Nofoaga

O le tulaga lea o le Digital Delivery Hub o lo'o tauaveina se matafaioi taua. O le tuʻufaʻatasia o tulaga taua o le faʻailoga ma le agaga fatufatuaʻi o taleni talavou e manaʻo Mercedes-Benz e faʻafaigaluegaina e tatau ona maua ai ni oloa fou numera ma faʻataʻitaʻiga pisinisi.

Na mana'omia ni taleni!

Mercedes-Benz o loʻo suʻeina nei taleni i le lalolagi numera. E avanoa avanoa mo tagata atamamai i Big Data, Cloud computing ma Adobe AEM. O loʻo latou suʻeina foʻi Faʻamatalaga Faʻataʻitaʻi ma Front End Developers (HTML5, CSS, Javascript ma isi).

O lo'o maua nisi fa'amatalaga i luga ole itulau fa'apitoa ile Digital Delivery Hub.

Faitau atili