BMW M4 CSL. O le pito sili ona mataʻutia o le M4 ua uma ona "osofaʻia" le Nürburgring

Anonim

Ua uma ona tatou mauaina i le tele o taimi, ae o lea ua tatou vaʻai, mulimuli ma faʻapitoa i le atunuʻu, le lumanaʻi BMW M4 CSL i le gaioiga i luga o le taamilosaga Siamani sili ona lauiloa i mea uma, o le Nürburgring.

O le BMW M na faia ni faʻataʻitaʻiga se lua i le "seoli lanu meamata" ma, e pei ona mafai ona tatou vaʻaia, e foliga mai e leai se avanoa mo faʻafiafiaga - pe a uma, o latou faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga ...

Ma e mafai ona tatou vaʻaia manino, i se tasi o faʻataʻitaʻiga, lea o loʻo faʻaalia ai e le faʻailoga pito i luma se leo mumu mumu, lea e mafai ai ona maua se manatu faʻamaonia o le pao na tuʻuina atu i luga o le M4 sili ona malosi i le taimi o lana auala i le taamilosaga Siamani.

BMW M4 CSL ata sipai

Afai na vave ona pu'eina o matou va'aiga i le "sila" tisiki taofi, o ata sipai na mafai ai fo'i ona matou iloa fa'amatalaga fou i le lumana'i M4 CSL. Aemaise lava, o ata fou mo moli siʻusiʻu, e ese mai le mea tatou te vaʻaia i luga o le M4 faʻatau atu poʻo luga ole Faʻasologa 4.

E mafai fo'i ona e va'ai atu o lo'o fa'apipi'i pea le fa'amalama pito i tua i fa'ata'ita'iga uma e lua. Le mea e mafua ai le taumatemate o le M4 CSL e mafai ona faia e aunoa ma nofoa pito i tua, uma ma le faʻamoemoe o le faʻaitiitia o le mamafa o lenei taʻavale taʻavale - o lenei augatupulaga e mamao mai le manatu o le "malamalama".

BMW M4 CSL ata sipai

Mo isi, e itiiti mea e iloa e uiga i faʻamatalaga faʻapitoa. Pau lava le mautinoa e faapea i lalo o le pulou o le a faaauau pea ona tatou maua le S58, le poloka o cylinders e ono i se laina twin-turbo lea ua uma ona faaauupegaina le M3 ma le M4, ae o lea e tatau ona maua ai se horsepower. E faʻatatau e oʻo atu i le 540 hp, 30 hp sili atu nai lo le M4 Competition.

O le mana o le afi o le a auina atu, faʻapitoa, i uili pito i tua, e ui lava o le taʻavale uma o se vaega o le lisi o le G82 augatupulaga o le M4. Ma o le faʻasalalauga o le a nafa ma le valu-saosaoa faʻasalalauga otometi.

BMW M4 CSL ata sipai

I le amanaia o foliga maeʻa o nei faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, o le tatalaina o le BMW M4 CSL e faʻamoemoe e faia i le kuata muamua o le 2022, faʻatasi ai ma faʻasalalauga muamua e faia i le afa lona lua.

Faitau atili