O se aso i le kamupani a Mercedes-Benz

Anonim

Na matou auai i le Mercedes-Benz Road Show, o se mea na tupu e fetaui ma le maʻi o paʻu ma le fiafia o le avetaʻavale, ma i le Aso Tofi na susulu ai le la, na matou o ai i le auala i se taʻavale taʻavale 8 lea e oʻo lava i le malulu e leʻi maua. galue i luma o taavale solofanua.

Sa ou fiafia e amata ma faaiʻu le aso i le auala lava e tasi, i le pulega a se tagata liliu. Ae paga lea, e leai se tasi oi latou o le SLS, ae tusa lava pe ou te maua pe leai foi se avanoa e aveina ai le Taʻavale Muscle Siamani fafaga gogo, sa ou fiafia lava.

Ma sili atu, aua o loʻo matou faʻaogaina na o taavale tiso. Ioe, diesel! E leai se mea e manaʻomia e toe faʻafoʻi mai ai aʻu aua ou te taʻutino atu ia te oe e lua manu i totonu o lenei tamai lafu e leai se laa itiiti o le a tuua ai i matou ma lauulu i le pito ma se vaega o leoleo valea mo le tuʻuina mai ia i matou o se kata Kerisimasi.

O se aso i le kamupani a Mercedes-Benz 24686_1

O le mea na tupu pe leai, na o le pau lava o leoleo na ou pasia a le o luga o uila pe inu kofe. Ae tusa lava pe naunau leoleo e tuli i matou pe leai, o le mea taua o le fiafia i tua o le uili o le tiso e mafai. Ae ua uma ona matou i ai… Sa ou amataina le aso i Vasega E 250 CDI Fa'aliliuina , e manino lava ma le taualuga o loʻo natia ma le ea malulu e fatuina ai le siosiomaga.

O se taʻavale mataʻina i tulaga faʻamafanafana, mamanu ma faʻatasi ai ma le tapoleni o loʻo matala, e lautele la matou vaaiga i fafo. O le afi e faʻamalieina toetoe lava o manaʻoga uma, e ui o le sili atu i le 1,800 kg o loʻo i ai se aafiaga le lelei i le faʻatinoga.

O le E-Class Convertible, ona o lona mamanu taʻaloga, e le mafai ona faʻapea, ona o le 125 kg sili atu le mamafa nai lo le coupé e faia ai se eseesega tele. O lea la, afai o loʻo e suʻeina se cabrio e faʻaalu, taʻaloga ma i le taimi lava e tasi sexy, e tatau ona e faitau pea i lenei tusitusiga.

O se aso i le kamupani a Mercedes-Benz 24686_2

Ae ui i lea, ua oʻo i le taimi e sui ai taavale. Sa ou oso i tua o le uili o le CLS 350 CDI o lena mea e aunoa ma se lapataiga na faoa ai au mai le gauai atu i auiliiliga uma, ma aveina atu au i se lalolagi e tumu i le saoasaoa ma le malosi. O lea ou te faamalie atu ae ou te le manatua tele.

E na ona ou iloa o se tasi lea o afi sili ona lelei na ou taumafai ai, o le chassis e atoatoa ma e oʻo lava i le 6.2 sekone mai le 0 i le 100 km / h, o le auala e tuʻuina atu ai e le afi 3 lita V6 le malosi e tuʻu ai soʻo se tasi. i le faletupe. O le taofiga e tulaga ese, e faʻalelei, malosi ma mafai ona faʻafefe soʻo se le atoatoa mai le fola, ma o le mea sili e le amio pei o se jelly pe a tulimanu, o lona uiga tatou te le luluina pei o se Cocktail.

Ae talu ai e le o mea uma e atoatoa, o le Direct Select gear selector, o loʻo i tafatafa o le uili, e matua leai lava se aoga ma ou te matua inoino i ai. Na'o le pau lea o le mea e ita ai e uiga i lenei ta'avale, o lea Mercedes fa'afefea se tagata filifilia masani, o ai na te iloa ... i totonu o le nofoaga tutotonu? Ae ona o le tele o taavale na ou filifili ai e tuua lenei lalelei (sa ou nofo aitalafu, ae o lea lava) ma alu i le "tamaʻi sauʻai" GLK.

O se aso i le kamupani a Mercedes-Benz 24686_3

O lenei SUV ei ai se afi 220 CDI, lea na ou maofa ai: E i ai geeks i luga o le auala ae na o se faʻatau faʻatau. O lona pito i fafo e matagofie pe a faʻapipiʻiina i se taʻaloga taʻaloga ma 20″ AMG uili, ae ui i lea, e le o se filifiliga sili lea i lana vaega. O le BMW X3 e faʻamaonia e sili atu ona manaia i itu uma ...

O lona totonu e vateatea ma e lelei foi le tulaga o le taʻavale, peitaʻi e fai si faʻafefe, lea e mafua ai ona ou mafaufau na mamanuina e se tagata e leai ni manatu i lena aso faigaluega naʻo le pule.

O le mea e lelei ai, sa puupuu le vae ma sa vave ona ou oso i le pule a le "tamaʻi" lapoa. Vasega A , lea e maua ai e lona chassis fou se lagona o se tagata fouvale i lalo o lona chrome disguise.

O se aso i le kamupani a Mercedes-Benz 24686_4

E le lelei tele i tulaga o le malosi pe a faatusatusa i le BMW Serie 1 fou, ae i le mafanafana ma le lototele ou te fai atu i le mamanu, e mafai ona sili atu le lelei. O lona la'ititi, ma le ta'aloga mamanu e mafai ai ona fa'atosinaina le tele o tagata fa'atau ma avea ai ma ta'avale sili ona sailia, ma fa'amaumau fa'atauga.

Ae o loʻo faʻaauau pea ona liliu le lalolagi ma i loʻu fiafia ua oʻo i le taimi e toe foʻi ai i taavale solofanua, o le faʻatali mo aʻu o se SLK 250 CDI , lea i luga o auala feʻaveaʻi o mauga Sintra na faʻamaonia o se taʻaloga moni. Ina ua mavae ni nai mita sa ou lagona le mautinoa ma i se faatinoga o le lototele pe atonu foi o le valea, sa ou tapeina le pule o le tosoina. O lenei gaioiga na faʻasaʻoloto ai le tua ma tuʻuina mai ia te aʻu le avanoa e fiafia ai.

O le a ou le manatu o se F1 ae mo se afi 2.2 lita o loʻo i ai le malosi e tuʻuina atu ma faʻatau atu. Mai le 0 i le 100km/h e na'o le 6.5 sekone, ae le na'o le pau lea, ma le 204hp e inu na o le 5l i le 100km e malosi ma taugofie, o se mafutaga e toetoe a le mafai ma seasea. Na ou faia se tietiega ina ia mafai ona e vaʻai i ai "toso", lea e leai se mea e faʻaseʻe ai ma le tele o kick-down, i se isi faaupuga, o se taʻaloga taʻaloga ma le averesi e le sili atu i le 8.5 l/100Km.

O se aso i le kamupani a Mercedes-Benz 24686_5

O le fiafia i le uili e le o misi, o le mafanafana e le o misi foi, ma e ui lava o le nofoa e tetete teisi, o le avetaʻavale malosi e sili ona lelei ma faʻamaoni e fetaui ma manaʻoga oi latou o loʻo suʻe malie ma sefe, ma tau e amata ile € 47,100 mo le 2.0 i le version penisini ma 50,000 euros mo le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga.

Mo le tele o purists, o loʻo i ai foi le SLK 55 AMG version ma le tau faʻavae o le 106 afe euros. E sau fa'apipi'iina ma se afi V8 e mafai ona fa'auma le tuuga 0-100Km/h ile na'o le 4.2 sekone. Ae mo aʻu, o le SLK 250 CDI o se tasi o mea sili ona lelei liliu mai i luga o le faʻatau atu i nei aso, ma mo lenei tau, o le a le isi mea e te manaʻo ai?

O se aso i le kamupani a Mercedes-Benz 24686_6

Faitau atili