Mercedes-Benz E-Class Coupé Mulimuli ane Fa'ailoa

Anonim

O le Mercedes-Benz E-Class Coupé fou o lo'o folafola mai le lalelei tutusa e pei o taimi uma, fa'atasi ma se uiga ta'alo. O tala autu ia.

A maeʻa le saloon, van ma le tele o suiga faʻalauiloa, o le E-Class aiga faatoa faʻafeiloaia se elemene fou: le fou Mercedes-Benz E-Class Coupé.

E pei ona ta'u mai e le igoa, o se suiga lea o le gagana mamanu a le Stuttgart brand, faatasi ai ma le faamamafaina o uiga ta'aloga o le tolu-faitotoa coupé bodywork.

mercedes-benz-vasega-e-coupe-58

O le Mercedes-Benz E-Class Coupé e mamao ese mai lona muamua i le tulaga o fua: faʻaopoopo i le lautele, umi ma umi, o le faʻataʻitaʻiga fou e maualuga lona uili. E tusa ai ma le faʻailoga, o nei mea uma e aoga e le gata o le mafanafana i malaga umi ae faʻapea foi le avanoa i totonu, e pei o nofoa pito i tua. O le E-Class Coupé o loʻo iai foʻi le faʻatonuina o le faʻatonuga (e pei o le tulaga masani), 15 mm maualalo ifo nai lo le saloon.

MAMALU O LE TUAAI: O le tala faasolopito o le Mercedes-Benz 200D lea na aofia ai le 4.6 miliona kilomita.

I tulaga faʻalelei, o le eseesega i le va o isi tagata o le E-Class e iloagofie: umi ma sili atu muscular pulou, sili atu le malosi o le taualuga, leai se B-poutu ma se pito sili atu le malosi i tua. O le isi mea taua o le toe faʻafouina o lamepa e faʻailogaina ai le amataga o le tekonolosi fou mo moli mai Mercedes-Benz, LED MultiBeam, ma sili atu i le 8 afe LED taʻitasi - aʻoaʻo atili e uiga i lenei tekinolosi iinei.

mercedes-benz-vasega-e-coupe-11
Mercedes-Benz E-Class Coupé Mulimuli ane Fa'ailoa 24723_3

I totonu, faʻaopoopo i le masani masani ile faʻamaeʻaina ma fausia le lelei, o le Siamani coupé e faʻaogaina le lua 12.3-inisi mata - o se mea fou i le vaega - e maua ai se lagona lautele o le vaalele. I le pito i lalo o lo'o maua ai fa'aola ea e fa (fa'aopoopo i le lua i pito), lea ua toe fa'atulagaina e pei o se turbine.

I totonu foi o le fale, o le Mercedes-Benz E-Class Coupé o loʻo faʻapipiʻiina i se masini leo Burmester ma 23 failauga ma moli LED e mafai ona faʻapitoa faʻafetai i le 64 lanu avanoa.

E tusa ai ma le tele o afi, o le mea fou o le fa'ailoga fou E220d , faʻapipiʻiina i se afi afi tiso e fa-silinder ma le 194 hp o le mana, 400 Nm o le malosi ma faʻasalalau le faʻaaogaina o le 4.0/100 km. O lo'o ofoina atu ile penisini e masani lava E200 (2.0 l) , E300 (2.0 l) ma E400 4Matic (V6 3.0 l ma uili uma), ma le 184 hp, 245 hp ma le 333 hp o le mana, faasologa. O isi afi o le a fa'alauiloa lata mai.

mercedes-benz-vasega-e-coupe-26

Vaai foi: Aisea e toe foi ai Mercedes-Benz i totonu ole ono afi?

I tulaga o tekinolosi, o le Mercedes-Benz E-Class Coupé e faʻatagaina le tuʻufaʻatasia o telefoni faʻafetai i le masani Apple CarPlay ma Android Auto system. O lo'o avanoa fo'i le Distance Pilot Distronic semi-autonomous driving system (fa'atagaina oe e fa'amautu le mamao i le ta'avale i luma otometi, i luga o so'o se fogafale ma o'o atu i le 210 km/h) ma le Parking Pilot Parking system (fa'ataga oe e paka le taavale. ta'avale mamao e ala mai se talosaga feavea'i).

O le Mercedes-Benz E-Class Coupé fou o le a amata i le Detroit Motor Show ia Ianuari 8th. Mo le taimi nei, e le'i fa'ailoa mai lava tau mo le maketi i totonu o le atunu'u.

Mercedes-Benz E-Class Coupé Mulimuli ane Fa'ailoa 24723_5

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili