AMG o lo'o fai patī - SLS AMG GT3 45th Anniversary

Anonim

Mo le fa ma le afa sefulu tausaga, na vaʻaia e le tagata sauniuni miti, AMG, se oloa e tupu aʻe o le a avea ma faʻamatalaga mo le faʻapitoa, tulaga lelei, maualuga ma se paʻu mu lelei (sei vagana ai se mea i le talafaasolopito ...)

Toeitiiti atoa le afa tausaga talu ona tuʻuina atu le SL 65 AMG 45th Anniversary i le New York Motor Show, o loʻo tuʻuina atu nei e le Siamani le meaalofa lona lua o lenei aso faamanatu: le SLS AMG GT3 45th Anniversary super-faapitoa. O se fa'aaliga sili atu lea o le SLS AMG GT3 ua leva. Faatasi ai ma mata o loʻo taulaʻi i luga o le maketi aoina, o se SLS e faʻatapulaʻaina i le 5 iunite faʻatasi ai ma foliga faʻapitoa - e aofia ai se apaʻau pito i tua ma mea faʻapipiʻi e mafai ona vaʻaia mai le vanimonimo - o le matamata i ai o le a avea ma se taimi tulaga ese.

AMG o lo'o fai patī - SLS AMG GT3 45th Anniversary 24803_1
Amata i le lauiloa "apaau gogo" faitotoa ma faaiuina i le spoilers, o mea uma i le carbon fiber ma totonu e mafai ona e ola ma manava mama ma faigata tauvaga. I se faapuupuuga, o lenei SLS e le mo tama ma afai e tiga lou tua e sili ona nofo i le fale.

O le amepasa AMG ma le avetaʻavale Mercedes i le DTM, Bernd Schneider, na auai i le atinaʻeina o lenei taavale miti ma lona afi - o se V8 malosi 6.3-lita. Po'o ai lava na te fa'atau mai e fa'amaonia le fiafia - o lo'o tumau pea le va'ai pe o iai se tasi o nei lima o le a laa i luga o se ta'amilosaga, aua e mautinoa lava o le a le alu le auala, ona e leai se fa'atagaga a tagata e ona e faia ai.

AMG o lo'o fai patī - SLS AMG GT3 45th Anniversary 24803_2
O le a le tau o lenei faiga sauā faapitoa? 446,250 €, ma le 19% Siamani VAT. Ae afai e te fiafia i ai, aua e te popole - o le tau e aofia ai se asiasiga i le fale gaosi AMG i Affalterbach ma o le a tuʻuina atu faʻataʻitaʻiga e lima pe a uma ona pasia le sieve ma le tusi faamaonia na sainia e Schneider lava ia, pe a uma ona faʻamatala e le pailate i tagata faʻatau mea uma o loʻo i ai. .ia iloa e uiga i le faʻataʻitaʻiga. Pe a talosagaina, e mafai ona latou amataina le tauvaga e ala i vasega matagaluega.

Ioe, o nei mea uma o le a naʻo le faʻateleina o le tau o kopi e lima, aua o le mea e leaga ai ma a maeʻa ona tuʻuina atu, ou te masalosalo o le a toe vaʻaia e se tasi le malamalama o le aso i se taimi vave - tuʻu ai na o pupuni o se taamilosaga.

AMG o lo'o fai patī - SLS AMG GT3 45th Anniversary 24803_3

Tusiga: Diogo Teixeira

Faitau atili