BMW Vision Gran Turismo: M POWER essence

Anonim

Fausia fa'apitoa mo le lalolagi va'aia, le BMW Vision Gran Turismo ose masini ta'avale ma o le a avanoa fa'apitoa i le ta'aloga Gran Turismo 6, mo Playstation.

I se faʻatinoga o le saʻolotoga, BMW Group Design, na filifili e alu i lalo e galue ma faʻafeiloaʻi i le lalolagi faʻapitoa le aano uma o mea o loʻo faʻatusalia e BMW. E tusa ai ma le faʻailoga, o se inisinia tulaga ese lea e tuʻufaʻatasia ma fiafiaga avetaʻavale mama. Ioe, o le BMW's M division e le mafai ona tu'ua, ma e pei ona mafai ona e mateina, o le matafaioi a le powertrain o lo'o nafa tonu lava.

VAAI FOI: BMW X6 fou ua uma ona faʻaalia

Ae o le BMW Vision Gran Turismo e le naʻo se faʻamalositino i sitaili mo se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi, o le mea moni, o le BMW Vision Gran Turismo e faʻatulagaina foi se tulaga mo le lumanaʻi pe a oʻo mai i faʻataʻitaʻiga tuuga.

2014-BMW-Vision-Gran-Turismo-Sketches-2-1280x800

O le BMW Vision Gran Turismo o le faʻasaʻolotoina lea o le M atoa, faʻamauina lona uiga, o le BMW Vision Gran Turismo e faʻavae i luga o le 2 Series M235i, ae faʻatasi ai ma se pusa faʻasolosolo atoatoa o le tino e aofia ai bumpers ma deflectors aerodynamics of epic proportions ma se apa'au GT ua tu'ufa'atasia i le laina o le tino.

E LEʻI MISIA: BMW i8, faʻamatalaga uma o se taʻavale taʻaloga tulaga ese

O se mea e le masani ai i faʻamatalaga na faia e Karim Habib, BMW Design Director ma, e tusa ai ma ia, ma amata ona sii mai, "O le BMW Vision Gran Turismo o se vaega tulaga ese o le inisinia, ma le taulai atu i le avetaʻavale saʻo, mafaufauga ma mamanu. mo le tamoe ma manumalo».

Ae se'i o tatou ave oe ile BMW Vision Gran Turismo virtual technical sheet. E pei o le BMW M235i, o le BMW Vision Gran Turismo o loʻo faʻaola e le 3-lita, 6-cylinder turbo poloka, ae i ai ni eseesega.

2014-BMW-Vision-Gran-Turismo-Track-5-1280x800

I le BMW Vision Gran Turismo o le N55B poloka e tuʻuina atu se faʻaaliga 549 horsepower i le 6200rpm, faʻaauau e oʻo atu i le 7300rpm, ma e le o mamao le pito i tua: o loʻo i ai le 680Nm, avanoa i le amataga o le 1900rpm.

I VITIO: BMW M2 fa'ata'ita'iga na pu'eina i Nürburgring

O le puleaina o le M Power stud o se atigipusa fa'asolosolo fa'asolosolo e 6-saosaoa fa'atasi ai ma le fa'atonutonuina o sifi foe i luga o le uili ma, ioe, o le BMW Vision Gran Turismo e fa'asoa le filosofia a le BMW, fa'atasi ai ma le 50:50 o le tufatufaina o le mamafa i le va o au. O le mamafa atoa e tusa ma le 1180kg.

2014-BMW-Vision-Gran-Turismo-Track-4-1280x800

E moni o faʻataʻitaʻiga e pei o lenei BMW Vision Gran Turismo na fanau mai i le valaaulia na faia e le na faia le "sili ona faʻatau atu" o simulators avetaavale, Kazunori Yamauchi, i le taimi o le 15 tausaga o le Gran Turismo saga. Ae e le fa'ate'aina ai le lelei o le BMW, i se fa'afeagai, o le mea moni o lo'o fa'anaunau le au ta'avale BMW mo se fa'ata'ita'iga e toe fa'afo'i mai ai le apili o le aveta'avale le taofiofia, le fiafiaga moni o le aveta'avale lea e fa'atauaina e BMW.

Ma o le a sou manatu e uiga i le BMW Vision Gran Turismo? E tatau i le BMW ona amanaia manatu lautele ma mafaufau e faia se BMW Vision Gran Turismo i se M2 GTR format?

Siaki le vitio o le fausiaina o le BMW Vision Gran Turismo.

BMW Vision Gran Turismo: M POWER essence 24809_4

Faitau atili