Renault Clio fa'amanatu le 25 tausaga i le faiga

Anonim

Fa'amalo i le Renault Clio... 25 tausaga talu ai! I le faailogaina o le aso, o loʻo saunia e Renault Potukale le tele o faʻatonuga o Clios i le atunuʻu.

Iā Setema 1990, e tele nofoaga i le aai o Lisbon na osofaʻia e “tagata ese” ma fuamoa lapopoa mūmū. O le fa'ailoga lea o se tasi o fa'asalalauga fa'alauiloa tele na faia i Potukale mo se ta'avale. Ma e le o se mea e ofo ai: Renault o le a faʻalauiloa se faʻataʻitaʻiga faʻamoemoe e faia le talafaasolopito. O le Renault Clio.

E pei o Dacia, o Renault e iai foi mafuaaga e faamanatu ai. I le isi 21st o Novema, alu i Exposalão, i Batalha, ma o ai na te iloa pe e te le auai i se Clio faʻasalalauga mo se taʻavale faʻatasi ma Pedro Matos Chaves, José Carlos Macedo, Adruzilo Lopes poʻo Gil Antunes. O le fa o le ai ai le misiona o le ufiufiina o se auala i luga o le eleele ma le asphalt, tusia i le eria o loʻo siomia ai Exposalão, ae faʻapea foʻi i totonu o faapaologa.

clio 1

Ae o le faamanatuina o le 25th Anniversary a Clio e le na o ni lagona malolosi. Renault Potukale o lo'o fa'amoemoe e fa'atino le fa'atonuga sili ona tele o le fa'ata'ita'iga Clio na faia i le atunu'u. O se fa'atonuga e fa'amoemoe e tu'ufa'atasia fa'aliliuga eseese o augatupulaga e fa. Mai le tulaga tau pasese, i le Société (2 nofoa), i Breaks, i le sili ona faapitoa Clio Williams, Clio V6, Clio 16V, Clio R.S., ma isi.

I le faaopoopo atu i nei mea, o loʻo i ai le tele o isi mea faʻafiafia: taʻavale taʻavale, simulators, inflatables, aʻoaʻoga eseese, faʻataʻitaʻiga o le faaiuga o le vaiaso i le uili o le Clio RS 220 EDC Trophy ma e oʻo lava i se faʻaaliga malie faʻaalia ma Nilton. O fa'amanatuga mo le 25th Anniversary of Clio e amata ile 2pm ma fa'ai'u ile 6pm ile aso 21 o Novema.

FESOASOANI: Fiat 500 faʻamanatu le 1.5 miliona iunite faʻatau

O se faʻamatalaga foʻi i meaʻai o le a tuʻuina atu tumau i le aoauli ma i se ata / tauvaga mo le ofoina atu o mea laiti ma faaiuga o vaiaso i luga o faʻatonuga o ituaiga eseese o Clio, mai le faʻatapulaʻa faasologa #Clio, i le Clio GT Line fou, saʻo i luga. i le Clio RS 220 EDC Trophy faapitoa.

Siaki le tusi o le aso fanau a Renault ia Clio ma le saite na faia faapitoa mo le gaioiga iinei.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili