I luga o malae tapolo ma le Mercedes-Benz Style Edition prototype

Anonim

O le poto masani ma le poto masani a le Stuttgart brand na faʻafeiloaʻi i malae tapolo faʻafetai i se faʻataʻitaʻiga eletise fou 100%.

I le 2013, na lu'iina ai e Mercedes-Benz le tele o ta'aloga tapolo ma ta'avale ta'avale i le salafa o le lalolagi e maua mai o latou manatu mo le atina'eina o se ta'avale tapolo fa'aonaponei. E ala i le faʻaogaina o tekonolosi fou, o le faʻamoemoe o le faʻafetauiina o se faʻataʻitaʻiga i manaʻoga o tagata tapolo e ala i se faʻamatalaga e tuʻufaʻatasia ai le mamanu avant-garde ma se tulaga faʻaoga.

O lenei manatu na faaosofia ai se faʻataʻitaʻiga eletise fou, na atiaʻe e le Think & Act Tank division a Daimler ma le sao a le kamupani tapolo taʻavale Garia. "Na matou faʻapotopotoina uma paʻaga o galuega faʻatatau - o matou mamanu ma le taʻavale taʻavale taʻavale Garia, o ia i se tulaga pailate i le lumanaʻi o le a nafa ma faʻatau, gaosiga ma atinaʻe. O i matou lava o le a fa'atautaia ma fa'amaopoopo vaega fa'ata'ita'i eseese ma a matou matagaluega i totonu ma pa'aga i fafo", o le fa'aaliga lea a Susanne Hahn, le fa'atonu o le vaega o le Think & Act Tank.

VAAI FOI: Na latou fa'ata'ita'iina se ta'avale tapolo. O le taunuuga lea.

O le Garia Mercedes-Benz Style Edition Golf Car e foliga e matua'i ese lava mai fa'ata'ita'iga masani. O le mata'imata lapopoa, fa'afefeteina, o le taualuga o le carbon fiber ma le pupuu pito i luma ma pito i tua e maua ai se ta'aloga ma fa'afouga, fa'aleleia e se tama'i spoiler tua e lagolago ai le ato tapolo. O le isi mea fa'amanino o le fa'amalo o lo'o fa'apipi'iina i lalo o le nofoa ma se fata e teu ai i lalo o le dashboard e fa'atutu ai polo tapolo.

I luga o malae tapolo ma le Mercedes-Benz Style Edition prototype 24860_1
I luga o malae tapolo ma le Mercedes-Benz Style Edition prototype 24860_2

E pei ona mafai ona faʻamoemoeina, o loʻo faʻapipiʻiina le taʻavale tapolo i le 10.1-inisi touchscreen e maua mai i faʻataʻitaʻiga gaosiga - lea e faʻaalia ai le tutoʻatasi, faʻaogaina vave o le malosi ma faʻatagaina oe e sui le faiga taʻavale i le "taʻaloga" poʻo le "eco" - ma se lima e leai ni lima. faiga fa'atasi ma feso'ota'iga Bluetooth.

Faatasi ai ma le 440 kilokalama o le mamafa ma le 460 kilokalama o le uta, o le taavale o loʻo i ai uiga faʻapitoa e mafai ai ona faʻatagaina mo le faʻaaogaina i luga o auala lautele (naʻo Amerika). Ina ia faia lenei mea, o le taavale ua faʻapipiʻiina i moli faʻailoga, moli i tua ma se faʻamalolo e tutusa ma le taʻavale taʻavale. Faʻamalosia e se afi eletise ma le mana o le 3 kW, o le faʻataʻitaʻiga e mafai ona oʻo atu i le 11 kW mo taimi pupuu, lea e mafai ai ona faʻagata le saoasaoa faʻaeletoroni i le 30 km / h. O le tuto'atasi o le ta'avale e 80 kilomita ma o le taimi e mana'omia e fa'atumu ai le maa e ono itula.

I le amataga, e na'o le lua kopi o le fa'ata'ita'iga o le a gaosia, soso'o ai ma le fa'asologa o fa'asologa o le gaosiga o ona fa'ata'ita'iga o le a fa'atau atu e ala i le fa'atauga fa'atau numera.

Mercedes-Benz Style Edition Garia Ta'avale Ta'avale: Sternstunde auf dem Golfplatz
I luga o malae tapolo ma le Mercedes-Benz Style Edition prototype 24860_4

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili