Amata malulu. Va'ai le fa'asalalauga mo le Nissan 300ZX lea na fa'asaina i le 1990

Anonim

I le faaopoopo atu i ata tifaga e pei o Alien poʻo Black Hawk Down, o Ridley Scott sa i tua atu o nisi o faʻasalalauga TV, e pei o le 1984 le maalofia mo Apple. O le mea matou te le iloa o le faatonu na faia foi se faasalalauga mo le Nissan 300ZX (Z32) i Amerika, i le 1990.

Ma matou te leʻi iloa pe aisea na faʻaalia ai lenei faʻasalalauga na o le tasi, i le Super Bowl XXIV, lea na matua faitioina ai e faʻalapotopotoga eseese ma mulimuli ane faʻasaina.

Le tauamiotonuina? O le faʻasalalauga o se faʻamamaluina o le saoasaoa. Afai e te manatu o faʻasalalauga taʻavale ua matua faʻatonutonuina i aso nei ...

Nissan 300ZX 1996

E pei ona mafai ona e vaʻai ma faʻalogo, o loʻo faʻaalia e le faʻasalalauga se faasologa uiga ese lea na taʻu mai ai e le faʻamatala lana miti, lea o loʻo tamoe ai (matou te le iloa poʻo ai) i le pulega a le Nissan 300ZX ma latou taumafai e puʻeina o ia. .

Muamua latou te taumafai i se uila afi, ona sosoo ai lea ma se taavale - o se nofoa nofo toatasi - ma i le faaiuga e oo lava i se vaalele. Ae e leai se tasi oi latou e mafai ona puʻeina, o mea uma "e ala i le sese" o le faʻatinoga na tuʻuina atu e turbos e lua i le V6 o le 300ZX.

Fa'asoa i la matou nusipepa

E fai ma sui o le saoasaoa? E mautinoa lava. Ae i le toe tepa i tua, pe o se mafuaaga ea na faasaina ai le faasalalauga pe sa i ai se soona maelega?

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai se "Amata malulu" ile 8:30 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili