E i ai se lumanaʻi mo Audi TT?

Anonim

O tala e eseese ma feteenai. Tau lava ina manatua le autu e masani ona talanoaina i le lumanai o Audi TT (lea tatou te aofia ai i tatou lava). Muamua, o le sui o le TT o le a fa-faitotoa saloon (po o le fa-faitotoa "coupé"); i se taimi puupuu mulimuli ane, Audi lava faafitia lenei avanoa, fai mai o le a latou tumau i se coupé ma se roadster.

E leʻi tele ni masina mo Audi's CEO (CEO), Bram Schot, e faʻasalalau le iʻuga o le TT, mo se taʻavale taʻaloga ... eletise. Ae ui i lea, na tuua e Bram Schot le vaaiga ma i lona tulaga ua i ai nei Markus Duesmann, i le tofi talu mai Aperila o lenei tausaga - pe o le a tumau pea fuafuaga mo le eletise o le TT?

Talu ai nei e pei o Aukuso, o faʻamatalaga a Duesmann na faʻasino atu i se faʻataʻitaʻiga sili atu ona mataʻutia. Sa (ma o loʻo faʻaauau pea) le faʻaitiitia o tau i le fa-mama mama, o lea la o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e pei o le TT ma le R8 na i ai i se tulaga lamatia tele o le mou atu.

Audi TT RS

Ae o le taimi nei, i se faatalanoaga ma le lomiga Siamani Auto Motor und Sport, ua tuuina mai e Duesmann ni faʻamatalaga fou e uiga i le mafai ... poʻo le lumanaʻi le mafai o le Audi TT.

Ina ua fesiligia e uiga i le lumanaʻi o le faʻataʻitaʻiga a Audi, ma pe o le a tuʻuina atu faʻataʻitaʻiga i le tau o le manaʻoga e iai isi mo se suiga o maketi, na manino mai Duesmann: "O loʻo matou faʻaogaina lelei le faʻataʻitaʻiga (...). O le Vaega (Volkswagen) ma Audi ua faia se tautinoga tele i taavale eletise. Ole numera ole ta'ita'i ole a tumau pea ile tutusa. Ae a o matou faʻaopoopoina faʻataʻitaʻiga eletise, matou te faʻaumatia faʻataʻitaʻiga masani. E tiga foi, i se vaega.”

Fa'asoa i la matou nusipepa

Faʻasalaga e ave ai i tatou i le lumanaʻi o Audi TT. O se tasi o faʻataʻitaʻiga e tatau ona faʻaumatia? Tali Duesmann:

"O le vaega o loʻo faʻakonekarate ma o loʻo i lalo o le mamafa tele. Ioe e tatau ona tatou mafaufau pe o le a le umi tatou te mananaʻo e ofoina atu se mea i lena vaega - ma afai tatou te le maua ni manatu sili atu ona manaia mo isi. tuusao. "

Markus Duesmann, Pule Sili o Audi

O le a lona uiga?

O le Audi TT, e pei ona tatou iloa, atonu o le laina mulimuli lea na amata i le 1998. Ua fautua mai Duesmann o le ai ai se avanoa i le lumanaʻi mo nisi faʻataʻitaʻiga Audi faʻalagona, ae e le o lona uiga latou te ave i luga o faʻasologa masani. o se coupe ma roadster.

O faʻatauga o nei ituaiga, aemaise lava i latou i le tau o loʻo faʻataʻitaʻiina e le TT, e leʻi toe malosi lava mai le faʻafitauli tau tupe i le sefulu tausaga talu ai - e faigata ona faʻamaonia le faʻaauauina o le tuuto i lenei ituaiga o faʻataʻitaʻiga.

O le a le lumanaʻi mo Audi TT? E foliga mai e puupuu nai lo le umi.

Punavai: Auto Motor und Sport.

Faitau atili