Porsche AG e iai le Pule Sili fou ma isi tofiga

Anonim

Ua tofia e le Komiti Faafoe a Dr. Ing. H.C. F. Porsche AG ia Oliver Blume e avea ma Taitaifono o le Komiti Faafoe a le Porsche AG. I le faaopoopo atu i le Pule Sili fou, na faʻaaogaina e le brand le avanoa e filifilia ai isi tofiga faʻapitoa.

O le Komiti Fa'atonu a le ta'aloga ta'avale na ta'ua i se fa'asalalauga fa'asalalau Dr. Oliver Blume e suitulaga ia Matthias Müller, o le na tu'ua Stuttgart mo Wolfsburg, Volkswagen headquarters. Ma e leʻi faʻafuaseʻi ... o Blume ua leva ona avea ma sui o le Porsche Executive Board talu mai le 2013, ma faʻapea talu mai lena taimi o matafaioi e aofia ai le Gaosiga ma Logistics.

FESOASOANI Mathias Müller o le Pule Sili fou o le Volkswagen

Talu ai o se mea fou e le maua na o ia, o Detlev von Platen o le a avea ma Ulu fou o Faʻatauga ma Maketi, lea ua tuʻua nei lona fitu tausaga o le Ulu o Porsche Cars Amerika i Matu, lea na ia faʻaluaina ai le numera o taʻavale fou. Bernhard Maier, Platen muamua, auai i lenei filifili o fefaʻatauaiga i tulaga faʻapolofesa o le Taitaifono o le Komiti Faʻatonu a Škoda.

E mana'o fo'i le Komiti Fa'atonu e fai sana tala ma ua tofia se tasi o ona sui e avea ma Sui Peresetene o le Komiti Fa'afoe. E tatau ona maitauina o lona muamua o le a avea foi ma se tulaga fou o se sui o le Volkswagen's Human Resources Council.

O le Ta'ita'ifono o le Komiti Fa'atonu a le Porsche AG, Dr. Wolfgang Porsche, o lo'o fa'aalia lona fa'afetai fa'apitoa mo avanoa ua ausia i totonu o le kamupani, ma fa'amamafa ai le si'osi'omaga masani o le fa'ailoga ma fa'amamafaina "O Porsche e le gata o lo'o i ai se tagata faigaluega maualuga, ae o lo'o i ai fo'i se numera tele o pule faʻapitoa faʻapitoa".

O le agava'a mata'ina o Mathias Müller na matua fa'amalieina fo'i e le tele o sui fa'atonu na fa'aaloalo ia te ia: "Ua fa'aluaina e Porsche ana iunite fa'atau, tupe maua ma tagata faigaluega i lenei vaitau", fa'ailoa e Dr Porsche.

Ae mo le sui o Blume, e le’i faia lava se fa’ai’uga, ae ua fa’amoemoe o le a tofia o ia i vaiaso o lumana’i. Matou te iloa o Blume o le a maua se fuga matagofie, talu ai o le Austrian-origin brand ua faʻamoemoe e teu faʻafaigaluega le 1.1 piliona euros i ona nofoaga gaosiga i le isi lima tausaga.

Porsche-Dr-Oliver-Blume

Ia mautinoa e mulimuli mai ia i matou ile Instagram ma Twitter

Faitau atili