O le "tama" o le Focus RS MK1 o le a nafa ma le isi Golf R

Anonim

O ai Jost Capito? Jost Capito "na'o" o se tasi o inisinia sili ona ta'uta'ua i le alamanuia tau taavale i le 30 tausaga talu ai.

E ui i le faia o se galuega i lalo ifo o le "radars" o tagata lautele, Jost Capito o le "tama" (faitau le matafaioi) o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e pei o le uluai augatupulaga o le Ford Focus RS (i le ata faʻaalia). Fa'ata'ita'iga na avea ma fa'avae mo le fa'ata'ita'iga na manumalo i le siamupini o le World Rally Championship.

I lona taimi i Ford (toetoe lava sefulu tausaga), i le faaopoopo atu i le avea ma se tasi o tagata faigaluega i le manuia o le Ford Focus WRC, sa maua pea e Capito le taimi e fesoasoani ai i le atinaʻeina o faʻataʻitaʻiga e pei o le Fiesta ST, SVT Raptor ma Shelby GT500 - aua nei galo le Focus RS MK1 ua taʻua muamua. O lona uiga, o nisi o faʻataʻitaʻiga Ford sili ona fiafia i le talafaasolopito (o le lisi atoa o iinei).

atalii lelei i le fale

Ina ua tuua Ford, na avea ai Jost Capito ma faatonu o le Volkswagen Motorsport i le 2012, ma taʻitaʻia ai le faʻailoga Siamani e manumalo ai i siamupini sosoo e tolu i le World Rally Championship. I le 2016 na ia tuua ai le Volkswagen e avea ma Pule Sili o McLaren Racing.

E pei lava o soo se atalii lelei, na toe foi atu Jost Capito i Volkswagen. O le taimi lenei, o le a le pulea le Volkswagen Motorsport, ae o le matagaluega o faatinoga o le ituaiga Siamani. O le a le auala e fai atu ai ... o le isi augatupulaga Volkswagen Golf R o le a avea ma au matafaioi. Tala lelei, e te le manatu?

O le

Faitau atili