Ta'avale o le Tausaga Feilo'i atu i sui tauva o le Aiga o le Tausaga 2018

Anonim

O le isi lomiga o le Essilor Car of the Year Volante de Cristal, ma o le tasi foi o Razão Automóvel o se vaega o le tele o lomiga o se vaega o le au faatonu tumau o le taui sili ona lauiloa i le vaega o taavale i Potukale.

A maeʻa suʻega auala, o matou manatu ia i faʻataʻitaʻiga taʻitasi i tauvaga, i le faasologa o le alafapeta, i le Family of the Year category o le Essilor Car of the Year award i Crystal Steering Wheel. O fa'ai'uga ua iloa ile aso 1 o Mati.

Honda Civic 1.0 i-VTEC Turbo Pule Sili

Honda Civic
Honda Civic

Na ulufale Honda i le tauvaga le lomiga aupito sili ona saunia o le Civic, avanoa i le 1.0 i-VTEC engine: le Pule Sili. O se filifiliga e atagia mai e le gata i le tele o meafaigaluega masani o loʻo ofoina atu, ae faʻapea foi i le tau: € 31,040.

O se taua atonu e foliga maualuga i le amataga, ae e tauamiotonuina e mea uma e ofo mai e le Civic: avanoa, (tele) meafaigaluega, se afi agavaa ma se taʻavale e mafai ona faʻatautaia tulaga uma, pe a leai se leai o se faʻamalologa fetuunai.

O se faʻataʻitaʻiga sili ona lelei, faʻapipiʻiina i se tasi o masini sili ona lelei 1.0 Turbo i aso nei, e mafai ona atiaʻe le 129 hp o le mana ma le 200 Nm o le malosi i lenei faʻapipiʻi faʻapipiʻiina ma se pusa faʻaoga. O se tulaga o le fai mai, laititi i le lapopoa ae le o le malosi: 8.9 sekone mai le 0-100 km/h ma le 200 km/h le saoasaoa maualuga. Ua fa'ailoa e Honda le fa'aaogaina o le 6.1 l/100 km ma le CO2 o le 139 g/km, ae na matou fa'amauina le averesi o le taumafa i luga a'e o le 7 lita.

I totonu, o le fale e vateatea ma lelei ona fausia, e pei ona manaʻomia e se tagata o le aiga. O nofoa faʻavevela o se tasi lea o "mea taugata" tatou te faʻamamafaina i totonu o loʻo faʻaalia e le tele o meafaigaluega o loʻo maua (faʻatonuga o le vaʻavaʻa, A/C otometi, moli otometi, taofi lima eletise, faiga faʻamatalaga faʻatasi ma le faʻaogaina, ma le tele o isi). Pau lava le faitioga o le lavelave o le faʻaogaina o le infotainment system, o le ergonomics o nisi faʻatonuga ma le lelei o nisi mea e le o mulimulitaʻia le tulaga lautele o le fausiaina. O le ogalaau e mafai ona ofi 478 lita o uta (1 267 ma nofoa gaugau i lalo).

I luga o le auala, matou te faʻaalia le amio lelei ma le faʻamafanafanaga na ofoina mai e le Civic. Ole tau ole Honda Civic e amata ile 23,300 euros mo le Confort version, lea ua uma ona ofoina atu se tulaga fa'amalieina o meafaigaluega.

Hyundai i30 SW Style DCT 1.6 CRDi (110 hp) – 29,618 euros

Hyundai i30 SW
Hyundai i30 SW

Ole laina fou ole Hyundai i30 o se ata o le teuga tupe na faia e le Korea brand e faʻamalieina ai le maketi a Europa. O le Hyundai i30 SW Style DCT 1.6 CRDi (110 hp) version lea na tuʻuina e le faʻailoga mo le tauvaga i Potukale e foliga mai, i le isi itu, e fetaui ma le tofo o le Potukale: van bodywork e fesoʻotaʻi ma se afi Diesel, lea e leai se mea felauaiga otometi. pipii lua ma saosaoa fitu.

I tulaga faʻatulagaina, o le taʻavale e tu i fafo ma le malosi sili, faʻaogaina e faʻamalologa e feagai ma se faʻataʻitaʻiga lelei ma le fola leaga, e aunoa ma le ositaulagaina o le mautu o le itu. E ui lava e leai sona manaʻoga tau taaloga, ae o le i30 SW van o loʻo ofoina atu se faʻatonuga faʻafesoʻotaʻi qb, lea o le upu mataʻutia o le seti o le: lamolemole ma le mafanafana.

O lenei Sitaili lomiga, i tulaga o meafaigaluega, ofoina atu se afifi saogalemu (faʻalavelave faʻafuaseʻi braking, lapataiga nofoaga tauaso, fesoasoani tausiga auala) ma le mafanafana (ea malulu otometi, ie / nofoa paʻu, mea pueata paka, nofoa vevela) matua atoatoa. O le faʻaaliga o totonu e faigofie, ae o le faʻapotopotoga ma meafaitino o loʻo lelei le fuafuaga, e pei o le avanoa i luga o le laupapa. O le ogalaau o loʻo umia se 602 lita o le malosi.

I le tulaga o le afi, o le 1.6 CRDi engine ma le 110 hp ma le 280 Nm o le maualuga o le malosi, e maua ai se lagona lelei tele ia te ia lava, faʻamaonia e talafeagai mo le faʻaoga a le aiga. O le saoasaoa mai le 0-100 km/h e 11.5 sekone ma o le saoasaoa maualuga e 188 km/h. Ae sili atu le taua nai lo le faʻaaogaina: o le faʻailoga e faʻasalalau 4.3 l / 100 km faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o le 112 gr / km o CO2, ae faʻamoemoe averesi latalata ile 6 l / 100 km. O se tau e le maualuga, e maualuga atu nai lo mea e ausia e nisi tagata tauva.

O le tali a le Hyundai e ala i le 5-tausaga faʻatulagaina tausiga ma le 5-tausaga le faʻatapulaʻaina mileage warranty. O le tau mo le Hyundai i30 SW laina amata ile €22,609 mo le i30 SW 1.0 T-GDI Comfort.

Iloiloga mulimuli

O ni fa'ata'ita'iga malolosi se lua, e fa'atatau a latou kata i uiga eseese. O le tasi o se veni, o le isi o se faleoloa. Ole tasi ole Gasoline, ole isi ole Diesel. Ma o nei eseesega e iloagofie i luga o le auala.

O le faʻatinoga o le 1.0 i-VTEC Turbo engine e sili atu nai lo le 1.6 CRDi, ae o le mea mulimuli e faʻaitiitia ai. E tusa ai ma tau, o se avanoa itiiti mo le Hyundai, lea e ui lava e le o iai se lisi atoa o meafaigaluega e mafai ona ofoina atu se otometi lua-clutch gearbox.

Va'ai iinei i fa'ata'ita'iga uma i tauvaga, e fa'atatau i vaega. O fa'ai'uga ua iloa ile aso 1 o Mati.

Faitau atili