Prince William's Range Rover Vogue SE O loʻo faʻatau atu

Anonim

O le aofaʻi o loʻo faʻaputuina o le a alu i le Sun Screen IT, o se fesoasoani e lagolagoina aʻoga ma falemaʻi i atunuʻu atinaʻe.

Auctioneer Charity Stars, o se faʻavae e lagolagoina le tele o faʻameaalofa, talu ai nei na faʻasalalau ai se faʻatautuʻi faʻapitoa. O le Range Rover Vogue SE a Prince William, e pei ona e vaʻai i ata, o le taʻavale na faʻaaogaina e William ma Kate e ave ai le la tama o George Alexander, ae leʻi leva ona fanau mai.

O le Vogue SE, e tusa ma le 50,000 kilomita i luga o le mita, o loʻo faʻapipiʻiina i le 4.4 lita V8 afi ma le 330 hp ma le valu-saosaoa faʻasalalauga otometi. I totonu, e pei ona e faʻamoemoeina, o le British SUV ua faʻapipiʻiina i faʻamanuiaga uma e agavaa i ai se perenise, e pei o nofoa vevela, TV ma se tamaʻi pusaaisa.

VAAI FOI: Masiofo Elisapeta II: le inisinia ma le avetaavale

I le taimi na faʻasalalau ai lenei tala fou, o le tau sili ona maualuga o le 59,314 euros, ae i le amanaia o le faʻatautuʻi naʻo le 15 Setema e faʻamoemoeina e mafai ona maualuga le tau. Manatua o Aperila talu ai, o le Bentley Mulsanne na faʻaaogaina e Queen Elizabeth II na ofoina atu foi mo le faʻatau atu mo le 250,000 euros.

Prince William's Range Rover (4)
Prince William's Range Rover Vogue SE O loʻo faʻatau atu 24972_2

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili