Reason Automotive o loʻo agai atu i le Goodwood Festival

Anonim

A o e faitau i laina nei, laki João Faustino o loʻo agai atu i le Goodwood Festival. O ia sa nafa ma le galuega faigata o le fai ma sui o le Reason Automobile i lenei mea. Na pule a'u i le au tamalii - ae itiiti le malie ... - misiona e ta'u atu ia te oe aafiaga uma ma ata o le a tuuina mai e João ia i tatou i nei aso. Uila! O le tausaga a sau o le a ou ...

Afai o lo'o e faitauina lenei mea, nai lo le i ai i Egelani e ufiufi taliga o lau fanau a'o pasia se Fua 1 fa'asolopito 'e'e' i le pito i luga o latou mama, ou te fa'amalie atu.

Ae a o taunuu mai João ae leʻi taunuu i Goodwood, e taua le manatuaina o le taua ma le amataga o lenei tausamiga e faia i tausaga taʻitasi i Saute o Egelani, i togalaau o le esetete a Lord March (ata).

E tatau ona tatou faapea atu: o lenei alii o se maa taua o se tagata. E le na o se tasi e valaʻaulia le 150,000 tagata e faʻaalu se faaiuga o le vaiaso i luga o latou fanua, susunuina paʻu, laa i luga o le mutia ma talanoa e uiga i taavale. Manuia lau susuga!

JPET amataga o Mati

Le amataga o le Tausamiga

O le 1990 na filifili ai lenei alii Peretania e faʻatau le House of Goodwood. Ose fanua tele, o lo'o i ai le ala o le Goodwood Circuit. O se nofoaga i aso ua mavae o le "Mecca" o le taʻaloga afi a Peretania, o le vaaiga o le Formula 1 tuuga ma nisi o faʻalavelave, e pei o le maliu o Bruce Mclaren i le 1970.

I le mafaufau o le Alii Mati, e oʻo lava i le taimi na maua ai le fanua, o le faʻamoemoe e toe faʻafoʻi le taʻalili o afi tauvaga i Goodwood. Ae paga lea, ma e ui lava i le tele o taumafaiga, e leʻi mauaina e le Alii Mati se pemita talafeagai e faia ai taʻaloga i Goodwood.

Reason Automotive o loʻo agai atu i le Goodwood Festival 25036_2

Faatasi ai ma le tauvaga i Goodwood e le o se fesili, na faia e le Alii Mati se isi faatulagaga. Nai lo le tuuga, Goodwood o le a talimalo nei i se tausamiga faaletausaga: le Goodwood Festival of Speed. E faapena lava i tausaga uma talu mai le 1993, i le va o Iuni ma Iulai.

O se tausamiga e masani lava o se falemataaga feʻaveaʻi. Le mea e feiloa'i ai masini ta'uta'ua ma mata'ina i ta'aloga ta'avale a le lalolagi e lulu le upega o apogaleveleve o le tausaga atoa i le fa'atagataotauaina.

o le tausamiga lava ia

E leai se mea e fa'atusatusa i le Goodwood Festival. Afai o lo'o e faitauina lenei mea, nai lo lou i ai i Egelani e pupuni taliga o lau fanau a'o pasia se fa'asolopito iloga o le Formula 1 'e'e', fa'amalie atu. Ou te alofa ia te oe, mo au tamai maile ma aʻu o loʻo iinei e tusitusi ma e leai sana fanau - leaga Ioane! O le tausaga a sau ou te alu i Goodwood…

goodwood festival 2014 ogatotonu 2

Goodwood o se tasi o na aafiaga e tatau ona i luga o le pakete lisi o soʻo se penisini faʻaaloalo. I le faaopoopo atu i le faʻapotopotoina, i se tasi nofoaga, o faʻataʻitaʻiga autu mai le tele o aʻoga eseese - e pei o le Formula 1, NASCAR, INDY, Endurance, Tourism, WRC - o lona faʻataʻitaʻiga autu o taʻavale o loʻo gaoioi. O ta'avale sili ona lelei, sili ona taugata ma seasea fa'afeiloa'i i luga o se auala la'ititi e 2km le umi, i le va o vaomago ma vao teu lelei.

I nei aso e tolu, na toe faʻafoʻi ai e Goodwood nei masini i lo latou mamalu uma. Fa'asaoina i latou mai lo latou tulaga vaivai, mai le tapula'a o faletaavale sili ona mata'utia ma fale mata'aga sili ona fa'apitoa. E leai se isi mea o le lalolagi e mafai ona tatou faatusatusaina le leo o se Fua Fa'asolopito 1 ma le leo o le Fuafua 1 fa'aonaponei i le aso lava e tasi; le leo o se Vaega B, ma le leo o le WRC lata mai.

goodwood festival 2014 ogatotonu 3

E sili atu. So'o se laki e mafai ona tatou toe va'ava'ai i ta'avale ta'uta'ua i pulega a latou masini o le taimi. E mafai ona e vaai faalemafaufau i le molimau atu, ola ma lanu, o Niki Lauda o loo aveina le Ferrari lea na toetoe a uma ai lona ola i le Nurburgring? O le mea moni, a'o ufiufi taliga o lau tama - ua fai si o'u fa'alavelave i lenei mea, a ea? Sa ou maua i le otitis i se taimi puupuu talu ai, o le mafuaaga lena.

Ma i le taʻele o le loto, faʻamaoni - faʻalili teisi ia te aʻu ma le lotoleaga - ou te leʻi mafaufauina na maua sina maʻi taliga o João Faustino. Ua uma ona ou iloa a e sau mai iina, e leai se isi e punitia oe. O le a na'o se faiga puipuia....

Ae mo i matou - mamaʻi ona o le le i ai iina - e mafai ona matou pipii atu i le Automobile Reason e faʻatali mo tala fou. E le leaga tele foi, a ea?

Motorsport Event Photography Goodwood Festival of Speed Richard

Faitau atili