Malosiaga o le isi Mercedes-AMG A 45 e mafai ona sili atu i le 400 hp

Anonim

Honda Civic Type R, Ford Focus RS ma Audi RS 3 fa'aeteete: o le Mercedes-AMG A 45 e tatau ona sili atu i le 400 hp pa puipui i le isi augatupulaga.

Tausaga fou, fa'afou fa'anaunauga. Talu mai le 2013, o le taʻaloga taʻaloga o le Mercedes-Benz A-Class ua faʻamaualuga faʻaulutalaina o le "le hatchback sili ona malosi i luga o le paneta", o se tulaga e faamoemoe Mercedes-AMG e tausia mo tausaga a sau. Mo lenei mafuaʻaga, o le faʻailoga Siamani o le a faʻapipiʻi i luga o se faʻaopoopoga "tausaafia" i le malosi i le isi augatupulaga o lona hatchback.

FAʻAALIGA: I le "tua" i tua o le uili o le Mercedes-AMG E63 S 4Matic +

I se faatalanoaga ma le Auto Express, Tobias Moers, peresitene o Mercedes-AMG, ioeina o le mamanu o le Mercedes-AMG A 45 fou o se ituaiga o "laupapa gaogao", ona o le taimi nei 2.0 poloka turbo fa cylinder (lea debits 381). hp ma le 475 Nm) ua uma ona oʻo i lona tapulaʻa, a itiiti ifo i le maualuga o le malosi.

Malosiaga o le isi Mercedes-AMG A 45 e mafai ona sili atu i le 400 hp 25099_1

E pei o lea, o loʻo galulue le au inisinia a Stuttgart i se afi fou, lea e mafai ona oʻo i le 400 hp o le mana . O se afi e tatau ona faʻasaoina le 2.0 lita o le malosi ma le fa-silinder fausaga o le augatupulaga o loʻo iai nei ae o lena, i isi mea uma, e tatau ona fou. Ina ia sili atu i le 400 hp, e mafai e le Stuttgart brand ona faʻaogaina fofo faʻapitoa e tutusa ma na faʻaaogaina e Porsche i le 718 fou (Cayman ma Boxster), e faʻatatau i le supercharging.

E tusa ai foi ma le pule a le AMG, o lenei faʻaleleia atili o le laupepa faʻapitoa o le a maua ai se avanoa mo se faʻataʻitaʻiga e itiiti ifo le malosi, i le laina tutusa e pei o Mercedes-AMG C63 ma C43.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili