Mercedes-Benz Vision Gcode: o se faʻaaliga o le lumanaʻi

Anonim

E talitonu Mercedes o loʻo i ai pea maketi maketi e tatau ona suʻesuʻeina. Mai lenei talitonuga, na fanau mai ai le Mercedes Vision Gcode, o se vaʻaiga lumanaʻi o se vaega "fou": le SUC (Sport Utility Coupé). O se fa'asagaga fa'atasi ma fua fa'aitiitiga ma fa'ata'aloga ta'aloga.

Faʻatasi ai ma faitotoʻa e tatala faʻasaga - e masani ona taʻua o faitotoʻa pule i le ola - ma le tele o sitaili i le faʻafefiloi, o loʻo faʻamoemoe Mercedes e faatosina mai tagata fou i le faʻailoga ma se faʻataʻitaʻiga mulimuli na maua mai le Vision Gcode. O se manatu na fuafuaina i le Mercedes Product Engineering Center i Beijing, lea e fa'amoemoe e maua ai le malamalama i tu ma aga a le atunu'u.

Fuafuaina e fa'atūina ai se afi fa'apipi'i fa'apipi'i fa'atasi ai ma laina eletise mamao e fetaui lelei mo taulaga tetele a Asia. O le Vision Gcode o le a fa'aogaina se faiga fa'aeletonika uma uili ua fuafuaina mo le fa'aogaina i luga ma fafo-auala e aunoa ma le fa'afefeteina o le malosi.

Mercedes-Benz Vision Gcode: o se faʻaaliga o le lumanaʻi 25134_1

O lenei manatu fou Mercedes o le ai ai le faʻatulagaga o le 2 + 2 ma le umi o le 4.10m, 1.90m le lautele ma naʻo le 1.5m le maualuga. Ae o le a le mea e sili ona faʻapitoa ai lenei SUC o lona fou, foliga faʻalogo i luma, lea pe a paka le Gcode fou o le a faʻaalia ai se lanu lanumoana lanu moana.

A'o ta'avale, i le Hybrid eDrive mode e tumau pea le lanu moana le 'auala ae fa'agasolo i se gaioiga pei o galu; i le Mixed Hybrid mode e tumau pea le gaioiga ae suia le lanu i le lanu viole; i le Hybrid Sport mode e fesuia'i le gaioiga ma suia le lanu i se mumu sesega. Mea uma mo sitaili.

O le afi e faʻamafanafanaina e ala i le faʻafefe o le ea faʻafetai i le itu ma le pito i lalo o le pito i luma. O moli uma o loʻo faʻatautaia le tekonolosi LED ma e le o toe manaʻomia faʻata ona o lenei galuega o loʻo pule i mea pueata e lua.

Mercedes-Benz Vision Gcode: o se faʻaaliga o le lumanaʻi 25134_2

O totonu o se nofoaga e tatau mo se ata tifaga sci-fi. Ose vaalele faigofie ae sili ona aoga lea e mafai ai ona toe toso le pedals ma le uili, ma talu ai o se manatu lea, e le o misi ni manatu i le lumanaʻi.

O se laupepa tele multimedia e faʻalautele i luga o le dashboard, lea e mafai ai ona e matamata i mea uma ma soʻo se isi lava mea. O le faʻamalamaina o le Gcode e faia foi e ala i lau telefoni, faʻasilisili atu nai lo le le leiloa, a leai e tatau ona e savali i le fale.

I se faapuupuuga, o se manatu e aumaia ia i tatou se vaaiga sili ona lelei e uiga i fuafuaga a le ituaiga i le lumanaʻi ma, sili atu i mea uma, o se feʻau o le mautinoa ma le gafatia galue i le au atinaʻe a le ituaiga i Saina.

Mercedes-Benz Vision Gcode: o se faʻaaliga o le lumanaʻi 25134_3

Vitio:

Faletusi:

Mercedes-Benz Vision Gcode: o se faʻaaliga o le lumanaʻi 25134_4

Faitau atili