Fa'asoa i la matou nusipepa ma o le a avea oe ma tagata sili ona malamalama lelei i luga o le paneta

Anonim

E pei o aso nei, e mafai ona e mauaina se fa'asalalauga fa'alevaiaso fa'apitoa. Matou te fia faamanatu atu ia te oe o loʻo i ai le ola i tua atu o na imeli le aoga o loʻo pa'ū pea i totonu o lau pusa meli.

Ina ia mafai ona e lesitala i la matou nusipepa i se auala malamalama, ua matou filifili e tali soʻo se fesili e te ono iai. E mafai ona e fa'afeso'ota'i i matou i taimi uma e ala i le tuatusi imeli tu'ufa'atasia na matou faia mo le au fai talafou.

O le a le tele o taimi?

Aso Gafua uma, fa'alelotu, i lau pusa meli. Matou te le tuuto i itula, e tatau ona e utia ou fao seia e taunuu.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

O le a se mea ou te maua?

O le ae mauaina se nusipepa ma tala faʻaalia, se muaʻi vaʻaia o le vaiaso, faitau fautuaga ma tala fou mai la matou YouTube channel. Afai e te le iloa o loʻo i ai sa matou ala YouTube, o loʻo e misia minute sili ona lelei o lou olaga.

E te fa'aita 'ia a'u i fa'asalalauga?

Leai. E na'o le matou nusipepa e te mauaina i lau imeli, e te le mauaina se imeli fa'asalalauga. Atonu e iai i le nusipepa (matou te fa'amoemoe e iai!) nisi fa'asalalauga fa'atasi po'o fa'asalalauga, ae e le fa'alavelave. Upu mai petrolhead!

O le a le mea o iai mo a'u?

Fa'amatalaga lelei e pei ona e masani ai, o le taimi lenei i lau pusa meli. O le a matou faia foi ni tauvaga faʻapitoa mo i latou e lesitala i la matou nusipepa, nofo faʻalogo!

Ou te manaʻo ia avea aʻu ma tagata sili ona malamalama lelei i luga o le paneta

Ou te fiafia i taavale eletise. Ae o lenei?

O matou o ni penisini, ae matou te le o ni tagata ese i le evolusione. O le lumanaʻi e tuʻituʻi mai i o tatou faitotoʻa i aso uma ma o i tatou o se vaega. E mafai ona e faʻamoemoe i faʻamatalaga e sili atu nai lo suauʻu.

Faitau atili