Mazda Fa'atalitali BMW 4 Series ma Audi A5 Rivals

Anonim

Mazda o le a faʻaaogaina le Tokyo Motor Show e faʻaalia ai ni mea fou se lua. O le tasi o le a avea ma se faʻaaliga o faʻataʻitaʻiga fou a le ituaiga ae o le isi e faʻatusalia le ala o le ituaiga i tulaga o le mamanu faʻaleleia le gagana KODO, na faʻaalia i le 2012 i le Mazda CX-5.

O le manatu muamua o se hatchback faʻatusatusa, latalata i le laina gaosiga, faʻapea o se faʻamoemoe o le suitulaga i le Mazda3 lea e tuʻufaʻatasia tekinolosi ma le mamanu o le ituaiga ma o le a faʻapipiʻiina i le SKYACTIV-X afi fou, o le afi penisini muamua o le lalolagi faʻatasi ma faʻamaʻi faʻamalosi, lea o le a faʻaalia foi.

A'o mulimulita'ia lenei manatu, e mafai ona matou va'ava'ai i lalo o lou pa'u ma va'ai fo'i i le SKYACTIV-Vehicle Architecture fou, o le fa'afouga aupito lata mai lea o le fausaga ma le fa'avae a le ituaiga Iapani.

Mazda Manatu

Mazda hatchback manatu

O le lona lua - ua uma ona faʻamoemoeina e i matou - faʻaalia e le gata i le mea e faʻamoemoeina mai le gagana KODO mo le lumanaʻi, ae o loʻo fautua mai ai foʻi se tauvaga talafeagai mo faʻataʻitaʻiga e pei o le BMW 4 Series, Audi A5 ma e oʻo lava i le Kia Stinger fou. E ui i le laititi o le teaser e mafai ona e vaʻai, e mafai ai ona e vaʻai i vaega masani o se ... taʻavale uili tua. O sauni Mazda e faʻaopoopo nisi faʻataʻitaʻiga tua-faʻataʻitaʻiga faʻaopoopo i le MX-5?

Mazda Design Vision

I le faaopoopo atu i nei mea, o le CX-8 fou o le a faʻaalia, o se SUV e fitu-nofoa e faʻavae i luga o le CX-5, lea e pei ona taʻua o le a le taunuu i Potukale, faʻapea foʻi ma faʻapitoa faʻapitoa e lua. O le tasi mai le MX-5 roadster ma se pulou mumu ma paʻu totonu teuteu ma le isi mai le Mazda2 SUV, taʻua o le Noble Crimson.

Faitau atili