Rally a Potukale. O le a avea ma se isi "aso valea"

Anonim

Thierry Neuville, Mads Ostberg, Hayden Paddon, Craig Breen, Jari-Matti Latvala, Dani Sordo ma Sébastien Ogier. O nei avetaavale uma na manumalo i se tasi o vaega ananafi, i se Rally de Portugal lea na feiloai ai i aso e lua ma taitai eseese e toaono.

Amata i le aso lona tolu, o Otto Tanak (Ford Fiesta WRC 17) o loʻo taʻitaʻia, sosoo ai ma Dani Sordo ma Sebastien Ogier.

Rally a Potukale. O le a avea ma se isi
Punavai: Rallynet

Ua uma ona matou i ai i luga o le auala, agai atu i Cabeceiras de Basto e faʻamaumau le ala a avetaavale i luga o le matou Instagram. O e mulimuli?

Le polokalame "Pati" mo aso nei

I aso nei e silia ma le 154.56 kilomita o ta'amilosaga agava'a i matu sasa'e o Matosinhos, e lua vaega e tolu vaega.

Ole aso lona tolu ole Rally de Portugal e amata ile Vieira do Minho ma e 17.43 kilomita le umi. E leʻi umi, ae iai le isi 22.3 kilomita i Cabeceiras de Basto - o se mea faʻapitoa e leʻi tupu muamua pe a faʻatusatusa i le tausaga talu ai. O le taeao e muta i le 37.55 km o Amarante.

Simplesmente… a fundo! | #rallydeportugal #portugal #wrc #rallylife #razaoautomovel #portugal #HMSGOfficial #hyundaimotorsport #hyundai #i20

Uma publicação partilhada por Razão Automóvel (@razaoautomovel) a

I le aoauli, e toe fa'aauau ai le pasia o fa'ailoga sa faia i le taeao. I le faaiuga o le aso, ua toe taulaʻi atu i le Exponor.

Taimi

9:08 am – SS10, Vieira do Minho 1

9:46 am – SS11, Ulu o Basto 1

11:04 am – SS12, Amarante 1

13:00 – Fesoasoani, EXPONOR

3:08 pm – SS13, Vieira do Minho 2

3:46 pm – SS14, Ofisa autu o Basto 2

5:04 pm – SS15, Amarante 2

6:55 pm – Fesoasoani, EXPONOR

Faitau atili