Jaguar C-X17, le SUV o le ituaiga Peretania

Anonim

Ina ua uma le tele o taumatematega, o le ufiufi lea na natia ai le SUV o le Igilisi, le Jaguar C-X17 Sports Crossover, na iu lava ina siitia.

Faʻaalia foi i le tulaga o se manatu, o lenei lomiga, lea e latalata tele i le oloa mulimuli, o le a faʻaalia aloaia i le International Fair i Frankfurt, lea e faia i le va o le 12th ma le 22nd o Setema. O le mea e lelei ai, e pei ona masani ai, o ata na iu lava ina atinaʻe aʻo leʻi oʻo i le taimi ona o se liki.

O ata 8 o le faʻataʻitaʻiga fou o loʻo faʻaalia ai le lumanaʻi o Jaguar i tulaga o mamanu ma tekinolosi. O le C-X17 Sports Crossover na matua musuia i luma o le XF fou ma i tua o le F-ituaiga matagofie, i le tulaga o se tino maualuga, e pei ona faʻatonuina e le faʻaogaina lelei o le mamanu faʻailoga "SUV", ae e aunoa ma le tuulafoaiina o le lalelei tele Jaguar sitaili.

O totonu na sili atu ona "futurized", pe a mafai ona e fai atu. Laina i le tulaga o le Range Rover Evoque, pe a oʻo mai i le faʻamafanafanaga ma le dashboard lea e le o vaʻaia ai le paʻi paʻi ma le rotary gear selector. Ae o le mea taua e alu i luga o le taualuga tioata, lea e foliga mai e aofia ai paneta sola, ae atonu e le oʻo atu i le gaosiga o le gaosiga.

O lenei SUV fou - o le ituaiga muamua, i le ala - o le a faʻaaogaina le faʻailoga alumini fou, lea o le a faʻasoa i se isi amataga i le Jaguar laina, o se saloon o le a maua ai le BMW 3 Series fou e fai ma tauva tuusaʻo.

Jaguar C-X17 Sports Crossover (2)

Tusiga: Marco Nunes

Faitau atili