Lamborghini Huracán Superleggera ua uma ona tamoe i luga o le Nürburgring

Anonim

O le Lamborghini Huracán Superleggera fou na vaʻaia i suʻega i le Nurburgring circuit ma e foliga mai, ua sauni e faʻaalia i Pale.

Malamalama ma sili atu le malosi, o le tu masani lea o faʻataʻitaʻiga i le aiga Superleggera mai Lamborghini, lea o le a le pine ae faʻatasi ma Huracán. I nei ata, faʻatusatusa i le "masani" Huracán LP 610, o le Huracán Superleggera o loʻo faʻaalia ai ni eseesega pe a faʻatusatusa i le faʻataʻitaʻiga faavae, faʻatasi ai ma le faʻamamafa i luga o le faʻaogaina o le ea sili atu ma le faʻamalosia o le dowforce, e faʻaaoga ai se splitter fou ma tua diffuser.

FESOASOANI: O ai e sili? Audi R8 V10 poʻo Lamborghini Huracán

I tulaga o le faʻatinoga, e tatau i le Huracán Superleggera ona tuʻuina atu le isi 40hp (o le aofaʻi o le 650hp) ma le mamafa o le 1300kg, o le taunuuga o le faʻaitiitia o le mamafa e tusa ma le 100kg, ausia faʻafetai i le (sili atu) faʻaaogaina malosi o le carbon fiber i le tele o vaega. O le Lamborghini Huracán Superleggera o loʻo faʻamoemoe e faʻaalia atoatoa i le isi lomiga o le Paris Motor Show (mea na tupu mai le 1st i le 16th Oketopa). Ae mo le gogolo o le 5.2 lita o le afi V10… e foliga mai, e sau ma fati lelei leo!

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili