New Toyota GT 86 faʻamaonia

Anonim

I ni nai masina talu ona tuʻuina atu le faʻaleleia o foliga i le Toyota GT 86, o le faʻailoga faʻamaonia fuafuaga mo lona sui.

O le Toyota GT 86 o se tasi o tagata mulimuli na sao mai le vaitaimi o le "analog". E ui lava i le faʻaonaponei, o lona filosofia atoa e faʻavae i luga o mataupu faavae e sili atu ona taatele i taʻaloga taʻavale o isi taimi: afi afi e aunoa ma le faʻaogaina o le hybrid ma le pusa taʻavale. #savethemanuals

O lenei fua ua fiafia i latou o loʻo suʻeina se taʻaloga faigofie ma malie e ave ai le taʻavale, faʻapea foʻi ma i latou e fiafia e faʻaleleia atili a latou taavale. Le faʻatuatuaina o vaega Toyota ma Subaru - ia manatua o le GT 86 o le taunuuga o se pisinisi faʻatasi i le va o nei ituaiga e lua - ua avea ai lenei faʻataʻitaʻiga o se tasi o filifilia e tuners lalolagi.

E LEʻI MISIA: O lenei Toyota Supra na ufiufi le 837,000 km e aunoa ma le tatalaina o le afi

I le faia o lena mea, e le o se mea e ofo ai ua leva ona mafaufau Toyota e uiga i se sui mo le Toyota GT 86. I se faatalanoaga ma le lomiga Autocar, Karl Schlicht, faatonu o Toyota Europa, na faamaonia e faapea o le lona lua o augatupulaga o le GT 86 e tatau ona tuuina atu. i le amataga o le 2018.

E talitonuina o lenei lona lua o augatupulaga Toyota GT 86 e sili atu nai lo se suiga, e tatau ona faavae i luga o le evolusione o le afi o le taimi nei ma chassis. O le poloka pusa pusa 2.0 lita e tatau ona vaʻaia lona malosi e faʻateleina i le faʻaogaina o le turbo, ma le taʻavale ... lelei, o le taʻavale ua toetoe lava a atoatoa. I le 2018 na amata ai ona matou toe talanoa.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili