Tu'uga a'upega: Mercedes-AMG A 45 S vs Audi RS 3 vs BMW M2 Tauvaga

Anonim

O LE Mercedes-AMG A 45S , Le BMW M2 Tauvaga o le Audi RS 3 oi latou e tolu o le sili ona malosi (ma manaʻomia) taʻavale taʻavale faʻapitoa i aso nei. O lenei, i le manatuaina o lenei mea, e le o se mea e ofo ai a matou uo i le Motor1 Italia na filifili o se manatu lelei le faʻafeiloaʻi i latou i se tuuga toso… ma ave i latou i se faletupe eletise.

Fa'atasi ai ma uili uma, valu-saosaoa fa'asalalau otometi ma 421 hp ma le 500 Nm maua mai i le lalolagi sili ona malosi gaosiga fa cylinders), o le Mercedes-AMG A 45 S o loʻo faʻaalia o ia lava o le "taulia e fana i lalo".

I nei fuainumera, o le BMW M2 Competition e tali atu ma ose laina ono-siliva, faatasi ai ma le 3.0 l malosi e maua ai le 410 hp ma le 550 Nm o le malosi. lea e auina atu na'o uili pito i tua, i lenei tulaga e ala i le fitu-saosaoa lua-clutch gearbox (filifiliga o loʻo i ai foi se gearbox manual).

Mulimuli ane, o le pito matua o le au tauva, o le Audi RS 3 o loʻo tuʻuina atu ia lava ma le e le masani ai le lima fa'aputuga ma le 2.5 l malosi, 400 hp ma le 480 Nm lea e auina atu i uili uma e fa e ala i le fitu-saosaoa lua-pipii otometi transmission.

le tuuga toso

Mai le taimi na amata ai, o le Mercedes-AMG A 45 S na faʻamaonia le mafuaʻaga na avea ai ma "taulai e fana i lalo" o lenei tuuga toso. I le faʻaaogaina o le taʻavale uma ma le malosi, o le A 45 S e vave ona taʻimua, e leʻi tuʻuina atu seʻia oʻo i le faaiuga o le tuuga ma faʻamaonia o le 3.9s mai le 0 i le 100 km / h o loʻo faʻaalia e le faʻailoga e moni - na faia. 3 .95s.

Fa'asoa i la matou nusipepa

I le tulaga lona lua o le M2 Competition, lea na mafai ona totogi mo le mea moni e naʻo le taʻavale uili tua. O le mea e malie ai, na manaʻomia le 4.61s e oʻo ai i le 100 km / h, o se tau maualuga atu nai lo le faʻasalalauga 4.2s - faʻafitauli faigata?

Mercedes-AMG A 45 S_BMW M2 Tauvaga_Audi RS3
O se fa'aoga tonu o mea taugata.

I le nofoaga mulimuli e sau ai le RS 3. E ui i le i ai o le uili uma ma le na o le 20 hp i tua atu o ona fili, e le mafai e le Audi faʻataʻitaʻiga ona faʻatasi ma i latou - ua uma ona matauina i isi suʻega e tutusa ma le RS 3 talu ai sa i ai. fa'afou i se faamama fa'apitoa, leiloa se "mama". E ui lava i lea, na oʻo i le 100 km / h i le 4.28s, naʻo le 0.1s i luga aʻe o le 4.1s faʻasalalau.

le faletupe malosi

E le gata i le fa'ata'ita'iina i le tu'uga toso, ae na asiasi atu fo'i le au ta'aloga e tolu a Siamani i le faletupe o le eletise, o se nofoaga na fa'ate'ia ai.

E ui lava ina faʻasalalau le 400 hp ma le 480 Nm, ae naʻo le Audi RS 3 na tuʻuina atu le 374 hp ma le 470 Nm i luga o le faletupe eletise - fai mai Motor1 Italia na faʻaaogaina le 95 penisini, atonu na avea ma mafuaʻaga mo lenei taunuuga.

Mercedes-AMG A 45 S_BMW M2 Tauvaga_Audi RS3

O le A 45 S foʻi na tuʻuina atu sina mana itiiti nai lo le faʻasalalauga, e oʻo atu i le 411 hp. Ae mo le torque, na oʻo i le 500 Nm faʻasalalau. I le tautalagia o lenei mea, o lona tuʻuina atu na faʻamaonia e sili atu ona tutusa ma se ea, e oʻo i le maualuga o le rpm, o se taunuuga o le faʻafanua faʻapitoa o le afi, e pei o Ferrari i lana turbo V8s.

Mulimuli ane, na faia tonu e le BMW le faʻafeagai ma tuʻuina atu le mana ma le maualuga o tau maualuga nai lo na faʻasalalauga, 420 hp ma 588 Nm, faasologa. O le mea moni, i le 2700 rpm, o le torque debited ua uma ona 500 Nm.

Faitau atili