Audi R8 eletise «bipolar»: ina ua maeʻa nisi faʻamatalaga ua taofia le faʻataʻitaʻiga.

Anonim

O le talafou e oʻo mai ina ua mavae le tele o faʻalavelave e fesoʻotaʻi ma le Audi R8 eletise (E-tron), lea e taʻitaʻia ai le talitonu o lenei taʻavale taʻavale sili e le mafai ona laa i luga o le laina gaosiga, e ui lava i le tuʻuina atu e Audi nisi faʻamatalaga e uiga i lenei faʻataʻitaʻiga.

Ina ua maeʻa le taofia o le atinaʻeina o le Audi R8 eletise ia Oketopa 2012 ma e ui lava o loʻo faʻaauau pea ona faʻaalia e le Siamani faʻamatalaga o lenei eletise sili, ua faʻamalosia i matou e talitonu o le a le mafai ona gaosia.

Na faʻapea na faʻalauiloaina i le faaiuga o le 2012, o se mea moni e leʻi tupu ma o le faʻailoga e foliga mai na le amanaʻia ma liliu atu i se "leai se mataupu". O le taʻavale taʻavale eletise na talepeina le Nürburgring record (mo le gaosiga o trams) ma e foliga mai o loʻo i ai se lumanaʻi manuia, e foliga mai o le a faʻaumatia e avea ma puna o suʻesuʻega nai lo le fiafia.

Audi R8 e-tron Nurburgring Faamaumauga

O le faʻamaloloina o le gaosiga o le faʻataʻitaʻiga na faʻasalalau e le nafa ma le Siamani, o loʻo fai mai e 10 taavale ua uma ona gaosia ma o loʻo iloiloina pea i totonu. O le alu ese mai le gaosiga, na ia fai mai ai, e mafua ona o le tekinolosi o loʻo i ai nei i tulaga o le malosi o le maa o loʻo le lava, ma o lona atinaʻe e faʻavae mo se amataga mautu i le gaosiga o faʻataʻitaʻiga eletise - o le mataupu o le tutoʻatasi o le maa.

Audi R8 e-tron Nurburgring Faamaumauga

O le Audi R8 Eletise (R8 E-tron) o loʻo i ai maa lithium-ion o 48.6 kWh ma lua afi eletise e tuʻufaʻatasia e mafai ona maua ai le 381 hp ma le 820 nm o le torque. O lenei mana sili ona manaia e mafai ai e le Audi R8 Eletise ona faʻamaeʻaina le sprint mai le 0-100 i le 4.2 sekone ma oʻo atu i se saoasaoa maualuga, faʻaeletoroni faʻatapulaʻa, o le 200 km / h. Faʻatasi ai ma le faʻatinoga o loʻo i luga aʻe o le averesi o le tutoʻatasi maa o le 215 km.

Audi R8 eletise «bipolar»: ina ua maeʻa nisi faʻamatalaga ua taofia le faʻataʻitaʻiga. 25378_3

Tusiga: Diogo Teixeira

Faitau atili