Ferrari F70: luma ma tua faʻaalia

Anonim

Ina ua uma ona faʻaalia le pito i luma o le Ferrari F70, ua faʻaalia nei e Ferrari le pito i tua, e ala i se teaser lomia i lana mekasini lugalaina.

I le lotolotoi o le fa'atalitali ma le fa'apopoleina na fa'atupuina i le au fiafia, o le fa'ailoga o le tagata ti'eti'e solofanua ua fa'aalia ai se isi vaega o le mea o le a avea ma ana masini sili. O le a faʻaalia le taʻavale i le tausaga a sau ma faʻapipiʻi i le ogatotonu o le 6.3-lita V12 lea e folafola mai e tuʻuina atu le 750hp. E tusa ai ma le evolusione, o lenei F70 o le ai ai foi se afi eletise ma le 100hp ma le 270nm o le malosi. O iinei i RazãoAutomóvel, ua uma ona matou faʻailoa muamua ata faʻapitoa.

f70_tua

O le Ferrari F70, lea ua uma ona maua i suʻega, o loʻo faia nei laʻasaga sili e faʻamanuiaina Enzo ma faʻapea ua sauni e tuʻuina atu. O le tele o galuega o loʻo faʻamoemoeina mo le tauvaga, e pei ona uma ona matou faʻasalalau, o lenei Ferrari o le a toetoe lava a atoatoa le mamafa / malosiaga - o le carbon fiber monocoque e mafai ai ona mama nai lo Enzo muamua.

Tusiga: Diogo Teixeira

Faitau atili