Ferrari LaFerrari ma le leoa manatua

Anonim

O le Ferrari LaFerrari malosi uma e foliga mai e le puipuia mai faaletonu. I le fa'aogaina le leoa, o iunite uma e 499 o le a vala'au i a'oga mo se asiasiga fa'apitoa.

E le'i fa'atulafonoina e Ferrari lenei fa'agaioiga o se "manatua", ae o se fa'asalalauga tautua, lea o le a asiasia uma ai iunite LaFerrari, ona o se fa'aletonu o le gaosiga o lo'o i totonu o lana tane suau'u.

10849952_10153176359632264_3610716783280441796_n

O le toilalo e matua ogaoga pe sili atu ona ogaoga, o le tulaga lamatia o le suauu leakage e matua moni lava, faatasi ai ma le avanoa e faatupuina ai se afi e ono tulai mai i luga o le LaFerrari, o se galuega faigata ona e tatau ai ona disassemble le vaega pito i tua mo le asiasiga ma mafai ona sui o le. le tane ma le suauu, o se gaioiga e le faigofie pe a tatou mafaufau i le nofoaga o le EM2 iunite, e nafa ma le fausiaina o le malosi fesoasoani mo le KERS system.

Ferrari e tusa ma le 1 le aso faigaluega e foia ai le faʻafitauli, e aunoa ma se tau e aofia ai i latou e ona. Matou te manatua mai le tauvaga tuusaʻo a LaFerrari, naʻo le McLaren P1 ua sola mamao mai faʻalavelave faʻatasi ma ona vaega, e oʻo lava i le Porsche 918 Spyder ua uma ona asiasi atu i aʻoga i se toe manatua, ae i luga o se laʻititi laʻititi ma na o le 45 iunite na tuʻuina atu. mamao.le iloa o le fa'afitauli.

Ia mautinoa e mulimuli mai ia i matou ile Facebook

Faitau atili