O su'ega aveta'avale e leai se ta'avale ua fa'atulafonoina i Kalefonia

Anonim

O tulafono fou na pasia e le setete o Kalefonia e mafai ai ona suʻeina faʻataʻitaʻiga tutoʻatasi e aunoa ma se avetaavale i totonu o le taʻavale.

Tasi la'a la'ititi mo le tagata, tasi le oso tele i... ta'avale tuto'atasi. O le setete o Kalefonia - fale i le tele o kamupani o loʻo fesoʻotaʻi atu i tekinolosi taʻavale tutoʻatasi, e pei o Apple, Tesla ma Google - o le uluai setete o Amerika na faʻatagaina lenei ituaiga o suʻega e faia i luga o auala lautele. O lona uiga e amata mai i le taimi nei, o le a mafai e tagata gaosi oloa ona faʻataʻitaʻiina faʻataʻitaʻiga 100% tutoʻatasi, e aunoa ma se uili, pedal taofi poʻo le saoasaoa, ma e aunoa ma le i ai o se avetaavale i totonu o le taavale.

Vaai foi: Faʻamatalaga uma o le faʻalavelave faʻafuaseʻi muamua ma se taʻavale tutoʻatasi

Peita'i, ua fa'atonuina e le setete o Kalefonia se seti o tu'utu'uga e mafai ona fa'atulafonoina ai su'ega. Muamua, e tatau ona faia su'ega "i paka pisinisi na mua'i filifilia", lea e mafai ona aofia ai auala lautele i luga o ia lava paka. O ta'avale o le a le mafai lava ona feoa'i i luga a'e o le 56 km/h, ma o le fa'amaonia ma le saogalemu o latou tekonolosi e tatau ona fa'amaonia i nofoaga fa'atonutonu. E tatau foi i le taavale ona i ai se inisiua, poʻo se faʻasalaga tutusa, i le aofaʻi laʻititi o le 5 miliona tala (tusa ma le 4.4 miliona euros), ma mulimuli ane, o taʻavale o loʻo fesiligia e manaʻomia le lipotia o soʻo se faʻafitauli i le autonomous driving technology.

Punavai: Ta'avale ta'avale

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili