Land Rover Discovery. "Mata'aga" lomiga ma SVO fa'ailoga i luga o le ala

Anonim

O le Discovery fou o se tasi lea o faʻataʻitaʻiga muamua e faʻamanuiaina mai le nofoaga fou o le Land Rover Special Vehicle Operations (SVO) i Coventry, UK.

O le Land Rover ua uma ona folafola e manaʻo e faʻamutaina le toe faʻaleleia o le maketi ma e le o toe mamao, soʻo se tasi e manaʻo e faʻaogaina le tele o le malosi ole SUV o le a maua le fesoasoani a le Special Vehicle Operations (SVO) nofoaga faʻapitoa.

Faʻamasino i faʻamatalaga a John Edwards, e nafa ma le SVO, o le faʻataʻitaʻiga fou o le a avea ma se mea faʻapitoa. "E le mafai ona ou taʻu atu pe o le a le ituaiga Discovery SVO, ae i loʻu mafaufau o le a avea ma se mea i le va o le Paris Dakar faʻataʻitaʻiga ma le Camel Trophy. O se mea i le va o loʻo i ai se oloa o loʻo faʻatali e faʻalauiloa", o lana tala lea.

MAMALU O LE TUAAI: Le suiga lilo o fanua uma o le Porsche 959

I le Discovery fou (tulaga masani), avanoa ma afi i le va o le 180 hp (2.0 Diesel) ma le 340 hp (3.0 V6 penisini), na mafai e Land Rover ona faʻasaoina le 480 kilokalama faʻatusatusa i le faʻataʻitaʻiga muamua. O le SVO version e mafai ona faia suiga o taavale ma maua puipuiga mo le tino ma pa'u fafo-auala, faatasi ai ma isi suiga.

Mauaina

Ae o le igoa, o lo’o fa’apea SVX atonu o le igoa lea ua fa'aaogaina, e le gata mo le Discovery fou ae fa'apea fo'i ma fa'atagata ese-auala o le Land Rover SVO. O le faʻataʻitaʻiga fou e faʻamoemoe e tuʻuina atu i le tausaga fou.

Punavai: AutoExpress Ata: Land Rover Discovery

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili