New Kia Picanto taunuu i Potukale ia Aperila

Anonim

I aso nei, na faʻaalia e Kia le 3rd tupulaga Picanto i Sineva. O se fa'ata'ita'iga a le 'a'ai ma fa'anaunauga mo le fa'aoga.

E leai se mea na totoe i se avanoa i luga o le faʻataʻitaʻiga laʻititi i le laina Kia. Le faiga o le Kia Picanto e sili atu le malosi, e tele avanoa ma o le ai ai se afi turbo fou e pei o le pito i luga o le laina.

LIVEBLOG: Mulimuli i le Geneva Motor Show ola iinei

Kia Picanto na toe fa'atulagaina ina ia sili atu ona tu'ufa'atasia ma le gagana va'aia a le ituaiga. O le vaega pito i luma ua mae'a fa'afouina ma i lenei fa'asologa (GT Line, pito i luga) o lo'o fa'aalia ai le lanu mumu, lea e fa'alautele atu i le itu ma le pito i tua. O le fale foi na faia se faʻaleleia, faʻatasi ai ma le faʻamamafa i le paʻi paʻu, nofoa paʻu (vevela) ma le faʻaogaina o le tau fou.

2017 Kia Picanto totonu

I tulaga o fua, Kia Picanto tausia tutusa fua e pei o lona muamua. O le eseesega tele o lo'o taoto i le 15 mm sili atu le uili, lea ua 2.40 m. Kia fa'ailoa mai le tele o avanoa mo tagata o lo'o nofo i tua ma ato ato, lea e alu mai le 200 i le 255 lita.

Ae mo afi, latou te tauaveina mai le augatupulaga talu ai: o le 1.0 lita tolu-silinder ma le 66 hp ma le 1.2 lita fa-silinder ma le 85 hp. O le mea fou o foliga vaaia o a turbo version o le 1.0 ma le 100 hp o le mana . O lona taunu’u mai i luga o le maketi a le atunu’u ua fa’atulaga mo le masina fou o Aperila.

O tala fou uma mai le Geneva Motor Show iinei

Faitau atili