Aofa'i o le "Fua'iga": Gothenburg Toe Fo'i

Anonim

Volvo o loʻo saunia se tasi o tupe sili ona tele i lona talafaasolopito. O le faʻasalalauga na faia i Geneva e le Pule Sili o le Swedish brand.

E le faamalieina i le suiga (tekinolosi ma le matagofie) o loʻo faʻaogaina i ana faʻataʻitaʻiga i tausaga talu ai nei, o le pulega a Volvo o loʻo sauniuni e faʻaalu atili i le faʻatupulaia o le ituaiga. O fuafuaga e mataʻutia ma na faʻaalia e Hakan Samuelson, Volvo CEO, i le taimi o Geneva Motor Show (soʻotaga).

FESOASOANI: Faʻatasi ma le Geneva Motor Show ma Ledger Automobile

E tusa ai ma le ofisa, Volvo o le a teu faʻafaigaluega 11 piliona tala i tausaga a sau ma le faʻamoemoe o le "faʻaluaina le maketi maketi i Europa". O le sini a le Swedish brand ia ausia le 800,000 iunite faʻatau atu i tausaga taʻitasi i le lalolagi atoa. Ina ia fesoasoani e ausia lenei sini, o le a tatalaina e le faʻailoga se iunite fou gaosiga i le Iunaite Setete i le 2018.

Matou te faʻamanatu atu ia te oe o Volvo e faʻamoemoe i le 4 tausaga o le faʻataʻitaʻiga pito i matua i lona tulaga o le a avea nei ma Volvo XC90 (le faʻataʻitaʻiga muamua o lenei vaitau fou post-Ford). Na faʻaaoga foi e Hakan Samuelson le avanoa e toe manatua ai se isi sini o le faʻailoga: taʻitaʻia le maketi i le mataupu tau eletise . O se tulaga o le faapea atu: fouvalega i Gothenburg.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili