O fea oi ai le au fa'atauva a Mercedes-Benz CLA?

Anonim

E silia ma le 700 afe Mercedes-Benz CLA na faʻatau atu i luga o le paneta i la latou augatupulaga muamua (2013-2019), o se numera e faigata ona le amanaiaina. Ae ui i lea, o se mea e ofo ai, o le "masani" arch-rivals, Audi ma BMW, e leʻi tali atu i le manuia o le CLA, o lona lua tupulaga talu ai nei na taunuu i luga o le maketi.

O se mea e ofo ai, pe afai o se tasi o vaega o le German premium trio e alu i se vaega fou pe fatuina se faʻailoga fou, e pei o se tulafono lautele, o le isi lua e mulimulitaʻi - e leai se filemu i le taua mo le taʻitaʻiga i le lalolagi i totonu o tupe totogi. .

E fa'apea na i ai le muamua BMW X6 po'o le muamua Mercedes-Benz CLS - na i'u ina matou maua ni talosaga fa'apena mai le au gaosi fa'atatau. Ioe, o loʻo i ai ni faʻalavelave iloga, e pei o le mea moni e leʻi taliaina e Audi ni MPV faʻapitoa, poʻo le BMW e leai se mea i le lisi e tauva ai le R8 poʻo le GT.

Mercedes-AMG CLA 45 S

Ae o le Mercedes-Benz CLA? E tau le mafai ona tatou maua ni mafua'aga na leai ai ni fa'atauvaga e o'o mai i le taimi nei. Ose fale fa'afaitotoa (po'o se veni), fa'atasi ai ma foliga tino - o se tama'i-CLS - fa'atasi ai ma se fa'amanuiaga manino e sili atu nai lo le "volume fa'alua" lea e maua mai ai.

Fa'asoa i la matou nusipepa

O lea ua ulufale atu i lona augatupulaga lona lua, e foliga mai o le a le toe na o le CLA i le niche na ia faia - Audi ma BMW "ala".

BMW 2 Fa'asologa Gran Coupe

O le tauvaga muamua e taunuu mai o le BMW ma ua uma ona i ai lona igoa: Fa'asologa 2 Gran Coupe . Afai o lo'o e fa'amoemoe e va'ai i se ta'avale uili tua fa-faitotoa na maua mai i le Series 2 Coupé, fa'amalie atu e fa'anoanoa oe. O le 2 Series Gran Coupe o lo'o i le 1 Series fou o le CLA i le A-Class.

BMW 2 Fa'asologa Gran Coupe
Ata aloa'ia o le lumana'i Series 2 Gran Coupe

O le uiga o lenei mea o le a fausia i luga o le FAAR, le tulaga fou a le BMW i luma uma - fa'aliliu i tamaiti, afi afi, ma ta'avale i luma ma uili uma.

E tusa ai ma le BMW, e ala i le faʻaogaina o se faʻataʻitaʻiga faʻataʻavalevale i luma na faʻasaʻoloto ai le tele o avanoa mo pasese tua ma ato ato nai lo le mea e mafai i le 2 Series Coupé derivation.

BMW 2 Fa'asologa Gran Coupe

BMW ua uma ona faʻamaonia se tasi o faʻaliliuga, sili ona mamana M235i xDrive , lea e faʻaaogaina meafaigaluega tutusa ua uma ona matou vaʻaia i le X2 M35i ma le M135i fou. O lona uiga, a 2.0 l turbo ma 306 horsepower , valu-saosaoa otometi fa'aliliuina, fa-uili ta'avale ma le Torsen lava-loka ese'esega.

O le folasaga mo le mamalu o le atunuu o le a faia ia Novema fou, i le Salon i Los Angeles, ISA; fa'atasi ai ma le amataga o lana fa'atauga amata ile 2020.

Audi A3 Sportback(?)

Matou te le iloa pe o le a le igoa o le au tauva a Audi i le CLA. Ave le faʻataʻitaʻiga o le Audi A5 Sportback ma le A7 Sportback, faʻatasi ai ma taʻaloga tutusa, o le igoa talafeagai o le A3 Sportback. Ae o le igoa tonu lava lena o loʻo tuʻuina atu i le A3 o loʻo iai nei, faʻatasi ai ma lona hatchback ma le lima-faitotoa tino - faʻamalamalamaga faʻamaonia, mo le lumanaʻi.

Audi TT Sportback manatu
Audi TT Sportback manatu

O lenei tauva o le Mercedes-Benz CLA e leʻi faʻamaonia aloaia e Audi, e ui lava i le tele o tala i lena tulaga. O le sui o le A3 na mafatia foi i le tuai - e tatau ona iloa i lenei tausaga, ae o le a naʻo le 2020 - ma i totonu o tala fou e uiga i le lumanaʻi o loʻo i ai le tala o faʻaopoopoga fou, lea o loʻo i ai se tauva mo le CLA ma se tauva. crossover mo le GLA

O le Audi "CLA", o le mea lea, o le a le oʻo foi i le aso na fuafuaina muamua, ua "tuleia" i le 2021. E masani lava o le a faʻavae i luga o le evolusione tutusa o le MQB, e pei o le A3, ma e le pei o le Mercedes-Benz CLA ma le BMW Series 2 Gran Coupe, o le a lima faitotoa ae le fa, o lona uiga, o le tapuni seevae o le a tuufaatasia le faamalama i tua, e pei lava o le A5 Sportback ma A7 Sportback.

Audi TT Sportback manatu
Audi TT Sportback manatu

E le o le taimi muamua lea ua "taaalo" ai Audi i se faletaavale laititi ma taʻaloga taʻaloga. I tua i le 2014, na matou feiloai ai i le Audi TT Sportback Concept (i ata), lea na mafaufauina se TT ma ni faitotoa faaopoopo se lua. A maeʻa nei taimi uma, e foliga mai o le a tatou vaʻai i nofoaga o lenei manatu e oʻo atu i se faʻataʻitaʻiga gaosiga, e ui lava, toetoe lava a mautinoa, o le a le faʻaaogaina le igoa TT.

Faitau atili