Citroën C-Elysée toe fa'afouina. O tala ia

Anonim

O suiga laiti ae taua, faʻamaonia Citroën. Feiloai i le C-Elysée fou iinei.

O le Citroën faatoa tatalaina le veli o lana C-Elysée fou i aso nei, o se faletusi e tolu-volume talu mai lona faʻalauiloaina i le 2012 ua iloa le auala e faia ai se eseesega i le Farani faʻailoga, faʻapisinisi uma - sili atu i le 400,000 iunite faʻatau - ma i tulaga o tauvaga – 3 Suafa Siamupini a le Lalolagi a le Faufale i le FIA WTCC Championship. O le mea lea, ma le faʻamoemoe tele o le Citroën o loʻo tuʻuina atu lenei suiga fou o le C-Elysée.

Fuafuaga fa'afouina

p>

O le C-Elysée na faʻatulagaina muamua e faʻaleleia lona ata 3-volume, o le C-Elysée ua faʻaaogaina nei se mea fou vaega pito i luma atoatoa toe mamanuina . O le tapuni fou, ua sili atu ona tu'ufa'atasia i le gagana mamanu a le ituaiga, e ofoina atu ai le malosi sili atu ma le lautele, fa'atasi ai ma lamepa fa'a LED, le fa'alava fou ma le chrome chevrons. I le pito i tua, o le C-Elysée o loʻo faʻaalia ai lamepa 3D-effect, uiga o le saini Citroën. O leo fou e lua mo le tino - Lazuli blue ma Acierque gray (i ata) - sui Teles blue ma Aluminum grey.

Fa'ato'a tu'uina: Astuce Productions
Citroën C-Elysée toe fa'afouina. O tala ia 25444_2

E LE'I MISIA: Le tamaloa na ia Liu le Citroën 2CV i se uila afi e ola ai.

I totonu, ua mamanuina ma le "matagofie, malosi ma le faigofie o le tausiga" i le mafaufau, o le taʻavale faʻapipiʻi e aofia ai se mea teuteu i luma o le pasese pito i luma, faʻaitiitia e tusa ai ma le maualuga o le maeʻa. O loʻo faʻaalia foi le 7-inch touchscreen, o le meafaifaʻaili (faʻatasi ai ma se ata fou) ma, i le tele o faʻauigaina o le laina, o se matrix fou i lanu paʻepaʻe e aoina ai faʻamatalaga avetaavale.

Fa'amafanafanaga, nofoia ma tekinolosi

Afai o nei mea o le malosi o le Citroën C-Elysée, latou te sili atu i lenei faʻafouga fou. Faatasi ai ma se atopau gafatia o le 506 lita, o lenei saloon o loʻo tausia se tasi o tau sili ona maualuga i le vaega, e aunoa ma le faʻaituau i foliga faʻapitoa i fafo.

Fa'ato'a tu'uina: Astuce Productions

VITIO: A e tu'uina atu se Citroën Jumpy i lima o se aveta'avale solo

I tulaga o tekinolosi, o lenei faʻataʻitaʻiga ua i ai nei se mea puʻeata pito i tua ma le faʻalogo faʻalogo fou ma faʻaupuga faʻataʻitaʻiga: Leitio Feso'ota'i Citroën , fa'atasi ai ma feso'ota'iga i telefonipoto, ma le faiga fa'aoga Fesootai Nav 3D.

Puletaofia William Crozes @ Fighting Fish

I le ofo penisini, o le Citroën C-Elysée o loʻo i ai le PureTech 82 poloka, o loʻo avanoa ma faʻasalalauga tusilima, poʻo le VTi 115, faʻatasi ai ma le tusi lesona poʻo le otometi (EAT6). Ole ofo Diesel e vaevaeina ile va ole HDi 92 ma le BlueHDi 100. Fa'atūina i Vigo (Sepania), le C-Elysée fou. taunuu i le au faatau Potukale i le kuata muamua o le 2017.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili