Chris Harris, Sabine Schmitz ma David Coulthard i luga o le Top Gear

Anonim

O le muamua Top Gear trio o le a amataina se faʻaaliga fou ma le "tuai" Top Gear o le a faʻaalia ni tagata fou. Ia amata taaloga!

O le talafou e faapea o Jeremy Clarkson, James May ma Richard Hammond na tuua Top Gear - ina ua maeʻa se mea na tupu o le osofaʻiga - na tuua ai le lalolagi i le faanoanoa. Faatasi ai ma le talafou na faamoemoe le BBC e faʻaauau le Top Gear e aunoa ma le "maofa trio" ma faʻatasi ai ma se mumu mumu ma se ataata lautele i luma o mea na tutupu, o le iʻuga o le polokalame i luga o fesoʻotaʻiga lautele na valoia. O le igoa o le ulu mumu mumu o Chris Evans (ata i lalo).

chris evans

O Evans o le a faia le galuega faigata o le faʻagaloina o Clarkson e le maalofia. O se filifiliga na fa'amalieina ai le au fiafia o le fa'aaliga (Ou te alu i taimi uma, po'o ai lava...) ma na lafo ai se ao pogisa i luga o le lumana'i o Top Gear. I se faapuupuuga: e leai se tasi e tele lona faʻatuatua i le post-Clarkson Top Gear. Ae masalo e leai se mafuaaga o lea popolega.

E LE'I MISIA: Siaki le 'aiga o le Kerisimasi a Razão Automóvel

Na taunuu le tala fiafia i le vaiaso talu ai e ala i le Telegraph. E tusa ai ma lenei faʻasalalauga faʻaPeretania, o le 'ulu mumu ma se ataata lautele ma toetoe lava faʻanoanoa (ae o loʻo i ai se faʻapolofesa mataʻutia) o le a faʻatasi ma isi failauga e toʻatolu: Chris Harris, Sabine Schmitz ma David Colthard. Igoa tetele, ae sili atu i uiga manaia uma.

O Chris Harris o se tasi o tusitala taʻutaʻua taʻutaʻua, pe ona o lana Chris Harris i luga o taʻavale Youtube polokalame poʻo ana galulue faʻatasi i le EVO, Autocar ma Jalopnik. Sabine Schmitz o se igoa foi e le manaʻomia se faʻamatalaga. Ua uma ona ia sasaina Clarkson i le "Green Inferno" ma ua lauiloa i le lalolagi atoa o le "Queen Nürburgring" ona o lona poto masani i luga o le ala Siamani. David Coulthard, faapena, faapena, upusii, upusii! O le avetaavale muamua a Scottish Formula 1 ua lauiloa i lana taleni ma lona manaʻo i mea malie.

Afai e faʻamaonia lenei tala, i le fusuaga mo le au faʻalogo o le a maua e le muamua Top Gear trio se niti faigata e taʻe i lenei quartet fou. 2016 o le a manaia. Ia amata taaloga!

Sabine_Schmitz
David Colthard

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili