Hyundai Santa Fe: Ata muamua o le crossover fou

Anonim

O ata muamua o le Santa Fe crossover fou, lea e taʻua o le ix45, lea o le a tuʻuina atu i le New York Salon, ia Aperila, na faʻasaʻolotoina.

Hyundai Santa Fe: Ata muamua o le crossover fou 25524_1

O lenei tupulaga lona tolu, o loʻo i ai se mamanu e sili atu ona faʻaleleia ma faʻamalosi, e tutusa ma le tele o isi crossovers ua uma ona i luga o le maketi, o se "evolution" lea na faia mai le ix35 ma ua sauni e faʻafetaui le tauvaga.

O le pito i luma o le hexagonal grille, e manino le fetuunaʻi mai isi faʻataʻitaʻiga o le ituaiga, o se tasi lea o suiga manino, talu ai na faia e le au faʻamalosi se "inject steroid" totoa ma vaʻaia le faʻatupulaia tele o latou voluma. Fai mai lelei le taimi na filifili ai alii o Hyundai e faʻatumu le Santa Fe i anabolic steroids, ona o loʻo i ai se sitaili sili atu le faʻamalosi ma le lumanaʻi.

Storm Edge o le manatu na faʻaaogaina e Hyundai mo lenei faʻataʻitaʻiga, o se manatu e faʻavae i luga o "ata na faia e le natura i le taimi o le fausiaina o afa". I luma atu…

Hyundai Santa Fe: Ata muamua o le crossover fou 25524_2

O lenei crossover fou e le tatau ona aumaia suiga i le tulaga o lona nofoia o nofoa e fitu ma e tutusa lava afi e pei o le Kia Sorento, o le 2.2 lita turbo penisini afi ma 274 hp o le mana ma le isi 2.0 afi tiso ma 150 hp.

Na folafola mai e le kamupani gaosi Korea i Saute e le faʻanoanoa, faʻamaonia tekinolosi sili ma le faʻaogaina. Mo le taimi nei, o loʻo tatou fiafia i ai, ae seʻi o tatou faʻatali mo le faʻaiuga mulimuli…

Tusitusi: Ivo Simão

Faitau atili