Mazzanti Evantra Millecavalli faʻaalia aloaʻia

Anonim

E pei ona fuafuaina, na tuʻuina atu e Mazzanti Automobili le Evantra Millecavalli i aso nei i le Turin Motor Show, e ala i se faʻataʻitaʻiga "o loʻo faʻaauau pea ona atinaʻe". "Ona o le taua o lenei aai mo le vaega o taavale, e tatau ona matou faʻamoemoeina le tuʻuina atu o Evantra Millecavalli i le lua masina", o le tala lea a Luca Mazzanti, o le na faavaeina le Italia. Ae ui i lea, i tulaga faʻalelei, o le faʻataʻitaʻiga mulimuli e le tatau ona se ese mamao mai le taʻaloga e mafai ona e vaʻaia i ata.

O le Evantra Millecavalli o loʻo faʻaalia ai le 7.2 lita bi-turbo V8 poloka, e faʻavae i luga o le 7.0 lita afi o le "masani" Evantra, faʻalauiloaina i le 2013. E pei ona taʻu mai e le igoa, o le afi valu-silinder e tuʻuina atu le 1000 hp ma le 1200 Nm o le maualuga maualuga, o nei malosiaga uma e tuʻuina atu i uili pito i tua e ala i se faʻasologa faʻasolosolo 6-saosaoa.

E LEʻI MISIA: Ua e vaʻai foʻi i le 10 Bugatti Veyrons o loʻo savavali i Potukale?

Ae mo le faʻatinoga, o le saoasaoa mai le 0 i le 100 km / h e ausia i le emo o le mata, naʻo le 2.7 sekone, ae o le saoasaoa maualuga e 402 km / h. O le Evantra Millecavalli o loʻo faʻamatalaina e le faʻailoga e sili ona malosi Italia "auala-tulafono" taʻavale taʻavale - e sili atu i le 950 hp o le Ferrari LaFerrari. O gaosiga e fa'atapula'a i le 25 iunite ma e tatau ona amata i se taimi mulimuli ane o lenei tausaga.

Mazzanti Evantra Millecavalli faʻaalia aloaʻia 25536_1

Faitau atili