Dakar 2016 faʻasalalauga o loʻo i luga ole Eurosport (faʻatasi ai ma taimi faʻatulagaina)

Anonim

Tausaga Fou ma ... lomiga fou o le 'Dakar' fa'apotopotoga. Ina ia e le misia se vaega e tasi o le tele Amerika i Saute… tuuga Aferika(!), Eurosport o le a faasalalauina i aso uma le aotelega o le Dakar 2016.

Mai le aso nei seia oʻo i le aso 16 o Ianuari, Eurosport o le a fa'asalalauga i aso uma ile 7:30pm ma le 10:00pm , o taimi sili ona lelei o le lomiga lona 38 o le 'Dakar', o le tuuga i fafo-auala a le lalolagi. Le lu'itau sili mo alii ma masini, ae i le taimi lava e tasi o se va'aiga valiina i laufanua matagofie.

O le “ala ala” mo le malaga e 14 aso i le va o Buenos Aires ma Rosario e ui atu i Atenitina ma Polivia, ina ua fiu Chile ma Peru.

FAITAU: I le 2016 o le ae vaʻai i le "Best Car Ledger Ever"

I totonu o taavale, o Carlos Sousa (Mitsubishi ASX) ua toe avea ma sui autu o lanu o le fu'a Potukale. O le pailate Potukale (faʻatasi ma Paulo Fiúza) o loʻo sailia lona 12th "Top 10" i 17 foliga. I luga o uila afi, e ese le faʻamoemoe o le vaʻa a le atunuʻu: Paulo Gonçalves (Honda), Hélder Rodrigues (Yamaha) ma Ruben Faria (Husqvarna), o loʻo sailia uma se manumalo muamua ina ua uma ona ausia tulaga maualuga i aso ua tuanaʻi.

Manatua foi ia Filipe Palmeiro o loo folau i le Chilean Boris Garofulic (Mini). Mário Patrão (Honda) ma Bianchi Prata (KTM) e toe foi mai e faataunuu le tuuga uila afi faigata ma José Martins (Renault) e na o le pau lea o le au Potukale i totonu o loli.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili