Laasaga 6 o le Dakar ma Peugeot i le saoasaoa atoa

Anonim

I le taimi ua amata ai ona taumamao le au taʻavale taʻutaʻua mai le tauvaga, o loʻo taumafai le Peugeot e faʻatumauina lona pule i le tuuga.

Le 6th laasaga o le Dakar 2016 - lea e faia faapitoa i Uyuni - o le umi e oo mai i le taimi nei, faatasi ai ma se faapitoa o le 542km. E pei o le tulaga ananafi, o le maualuga i le va o le 3500 ma le 4200m o le a avea ma mea e tatau ona amanaia pe a faʻamalamalamaina le saoasaoa o le tuuga, faʻapea foʻi ma suiga i le va o le oneone ma le papa, lea, afai e timu, e mafai ona faʻalavelave atili ai.

FESOASOANI: O le auala lena na fanau mai ai le Dakar, o le mea sili ona manaia i le lalolagi

O Sébastien Loeb, o le e amata i luma o le faʻavasegaga lautele, o loʻo sailia lona manumalo lona 4 i le tauvaga, ae e mautinoa lava o le a faʻamalosia e le poto masani Stéphane Peterhansel ma Carlos Sainz. Afai e lelei lana faʻatinoga i aso nei, e mafai foi e Nasser Al-Attiyah (Mini) ona suʻe se nofoaga i luga o le pulelaa.

Ae mo Carlos Sousa, e ui lava i le tele o lona poto masani i le tauvaga (17th auai), na toe maua ai e le au Potukale se aso le manuia, ina ua uma ona pipii i tafatafa o se mauga. E oo lava i le fesoasoani a lana paaga João Franciosi, sa le mafai ona aveese le taavale i le taimi ma sa faamalosia Carlos Sousa e lafoai i lenei lomiga 37th o le Dakar. “Ua matou faanoanoa ma faanoanoa ona o lenei taunuuga. Ae o le mea moni, e le o le tatou Dakar lenei, "o le tala lea a le avetaavale Mitsubishi.

dakar 8-01

Va'ai le aotelega o le laasaga lona 5 iinei:

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili