Ta'avale uiga ese i le 24 Itula o Tuaoi? Le Ford Fénix 2M Evo I.

Anonim

O se ituaiga o galuega Luso-Hispanic, e manino lava o le taavale e sili ona ese ma sili ona le talafeagai o lenei lomiga o le 20th anniversary o le 24 Horas de TT da Vila de Fronteira.

Mo le tuʻufaʻatasia o galuega a le tino, ae faʻapea foʻi mo se mea faʻainisinia e faigofie lava ... faigata!

Ford Phoenix

Faatasi ai ma se igoa ua lavelave (pe atoatoa?!…), o le Ford Fénix 2M Evo I o loʻo faʻaalia ai se tino o lona pito i luma o le Ford Probe, o le fale o le Ford Escort, ma le pito i tua o le tusitala - o le, ioe - o o faufautua e lua o le poloketi, o le Portuguese Manuel Brotas ma le Spanish António Martinez.

Ma afai o le vaaiga i fafo e sili atu le fia iloa, ae le o se mea uiga ese, i lalo ifo o le pusa, o loʻo i ai se masini sili atu ona manaia. Muamua, lua 2.5-lita Ford V6 afi ma 197 hp, tasi i lalo o le ponaivi pito i luma, le isi i le au pito i tua. Talu ai, o loʻo faʻatulagaina uma i le tulaga faʻafefe tutusa, o loʻo i ai foʻi i latou taʻitasi a latou lava pusa taʻavale ma ECU. Fa'ataga le ta'avale e galue pe na'o le pito i luma, tua po'o le uili uma, fa'atasi ai ma le ala e faia i se faiga lavelave o fa'amau.

E ono tausaga o le fausiaina, sili atu i le 8,100 itula o galuega

"O loʻo matou talanoa e uiga i se poloketi ua maeʻa le ono tausaga o le fausiaina", o lana tala lea, i faʻamatalaga i Tusi Tusi Ta'avale , Manuel Brota, 64 tausaga, ma o ia foi o se tasi o pailate. "E sili atu i le 8,100 itula o galuega i totonu o se taavale ua maeʻa le faʻataʻitaʻiga a Baja de Portalegre ma o loʻo auai, mo le taimi muamua, i Fronteira. Ae o le oo i le iuga!”, na ia faaopoopo mai ai.

Ford Phoenix

Ae i luga o le taavale o loʻo i ai i Fronteira le numera #27, o le paaga Sipaniolo, António Martinez, e manatua o le faʻataʻitaʻiga "e oʻo lava i le ea malulu", ae le o le taʻua o se "faiga faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻapipiʻi lua". I lenei tulaga, mai se faiga e taʻitaʻia ai le ea i totonu o uili, mai faitotoa, pe i le pito i luma poʻo i itu, i se tulaga maualuga.

O le Ford Fénix o loʻo avea pea ma galuega faʻaleleia

Ae ui i lea, e ui lava i le tele o fofo fou ua uma ona i ai, o se taavale lea, puipuia Manuel Brotas, o loʻo i ai pea ni faʻaleleia atili e fai. "Mai le amataga, ave le mamafa mai le taavale, faʻapipiʻi ni pusa faʻasolosolo se lua ma foia le faʻafitauli faʻapitoa i le pipii, ina ia mafai ona latou galulue i le taimi e tasi. O se faʻafitauli, peitaʻi, naʻo le tulaʻi mai o mea faʻasolosolo ma i le faʻaogaina o tulaga, talu ai, o le taimi lava e gaoioi ai le taʻavale, e galue mea uma e aunoa ma se faʻafitauli ".

Ae mo se suiga talafeagai i le gaosiga o sea taavale tuuga faufau, ua lafoaia uma e le au faufautua sea manatu, ia mautinoa ua na o se galuega patino. O le mea moni, "fesili mai ia i matou pe o le a le tele o mea ua uma ona matou teu faʻafaigaluegaina iinei poʻo le tele o le tau o lenei taʻavale o se mea matou te leʻi iloa". "Ia o le ala, ana amata ona matou faia le numera, semanu matou te le alualu i luma i nei mea uma", o le tala lea a le Spaniard.

Ford Phoenix

O loʻo tumau pea le faʻatali mo le faaiuga o le 24 Itula TT Vila de Fronteira e faʻamaonia pe o le Ford Fénix 2M Evo I o loʻo i luga o le ala saʻo ...

FAAMANATU – Ona o le fia iloa, e tatau ona maitauina o le Ford Fénix 2M Evo I faʻamaeʻaina atoa 24 Itula TT Vila de Fronteira, e ui lava e leʻi mafai ona maeʻa i totonu o faʻasalalauga. Talu ai na faia i lalo ifo o le 40% o vae na faia e le manumalo.

Ford Phoenix

Faitau atili