Lewis Hamilton i le MotoGP?

Anonim

Na tuuina atu e Toto Wolff ia Lewis Hamilton le faatagaga e faataunuu ai se miti tuai: e faataitai le Yamaha M1 o Valentino Rossi.

O se tasi o tupua sili o le siamupini o le lalolagi e tolu taimi o le Formula 1 o Lewis Hamilton o Valentino Rossi, le avetaavale Italia e 37 tausaga, e 9 taimi o siamupini o le lalolagi. Faʻatasi, o nei avetaʻavale e lua o i latou ia i tausaga talu ai nei na sili atu le sao i le faʻalauiloaina o a latou matata eseese.

I le amataga o le vaitau talu ai Lewis Hamilton - o se tagata masani i le MotoGP paddock - na faʻaalia pea lona manaʻo e faʻataʻitaʻi se MotoGP prototype: "E tatau ona ou suʻeina se uila MotoGP. I le taimi nei, ia te aʻu, o le MotoGP e sili atu le manaia ma sili atu le manaia e matamata ai, ou te fai atu e sili atu le fufusi o tuuga. E aunoa ma se masalosalo, o Valentino o laʻu avetaavale e sili ona ou fiafia i ai, o se faʻamatalaga ".

FESOASOANI: E manaʻomia e le Formula 1 se Valentino Rossi?

O le Brit ua faʻatagaina nei e Mercedes AMG Petronas Formula One Team boss Toto Wolff e faʻataunuʻu lona manaʻo e suʻe se uila MotoGP, o le tusi lea a le au tusitala Italia. Na fai mai foi le pule o Mercedes e foliga mai o se manatu "malie". Mo lana vaega, o Lin Jarvis, o le faatonu o le Movistar Yamaha MotoGP, o le au lea e tausinio ai Valentino Rossi, ua uma foi ona faaalia le avanoa e nono atu ai le Yamaha M1 numera #46 i le alii Peretania. Ae ui i lea, o le tagata e pulea le 'au mai Iwata (Yamaha headquarters), fai mai mo le taimi nei o lenei avanoa "sa na o se faʻamoemoe lava".

Rossi M1

Matou te faamanatu atu ia te oe o le suiga o le faiga i le va o le Formula 1 ma le MotoGP avetaavale e le o se mea fou. Na fa'aigoaina fo'i Rossi o se tasi o ta'avale aloa'ia a Ferrari i le Formula 1 World Championship i le 2006 – i le mae'a ai o le tele o su'ega, e ui lava i ana ta'aloga lelei, ae na mana'o Rossi e tumau i le MotoGP. O Michael Schumacher na tietie foi i le Ducati MotoGP faʻataʻitaʻiga i le tele o taimi ma talu ai nei na sui ai e Fernando Alonso lona nofoa tasi mo le Honda RC213V o Marc Márquez ma Dani Pedrosa.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili