99% o faʻataʻitaʻiga Renault o loʻo i ai vaega "faia i Potukale"

Anonim

O le tu'uina atu o fa'ai'uga fa'aletausaga a Renault Potukale o le 'alofaga lelei lea mo i matou e asiasi atu ai i le fale gaosi a le vaega Falani i luga o le atunu'u. O le falegaosi oloa a Renault i Cacia o se tasi lea o kamupani e 12 tele i fafo i totonu o le atunuu.

Ole numera ole fale gaosi Renault i Cacia, Aveiro, e manaia tele e pei o tekinolosi faʻaaogaina i le laina faʻapotopotoga atoa. Faatasi ai ma se tupe teufaafaigaluega o le 58 miliona Euro i le 4 tausaga talu ai, ua i ai nei Cacia se gaosiga faaletausaga o le sili atu i le 500,000 gearboxes, sili atu i le 1 miliona pamu suauu ma sili atu i le 3 miliona vaega eseese masini, mo le aofaiga atoa o le 262 miliona euros o le tausaga. tupe maua.

O le gaosiga o loʻo tuʻua laina a le fale gaosi oloa e faʻatatau mo maketi i tulimanu e fa o le lalolagi. Fai mai Renault o le 99% o Renault ma Dacia o loʻo faʻasalalau o loʻo i ai vaega "Made in Portugal".

I totonu o lenei fale gaosi oloa ma le aofaʻi atoa o le 340,000 m2 lea e 70,000 m2 o loʻo ufiufiina, 1016 tagata e galulue saʻo, ma e faʻatatau i kamupani satelite o loʻo tuʻuina atu le falegaosimea e 3,000 tagata faigaluega.

_DSC2699

Faitau atili