O le BMW X2 na fa'atulaga e amata i le Paris Motor Show

Anonim

O le Paris Motor Show o le tulaga lea na filifilia e le Siamani faʻailoga e tuʻuina atu ai le ono SUV i lona tulaga, le BMW X2 fou.

O le BMW X2 fou o loʻo faʻaalia i suʻega auala mo le tele o vaiaso i le taimi nei, e faʻaalia le itiiti o ona foliga i fafo. Aesthetically, e ui e tutusa ma le X1 - e masani lava mai le pito i luma i le B-poutu ma totonu - o le BMW X2 e faamoemoe e faʻaalia se foliga sili atu le malosi ma le taʻaloga faʻafetai i se laina pito i lalo. E tusa ai ma faʻamatalaga lata ane i le Munich brand, o le BMW X2 o le a faʻaogaina le UKL modular platform - o le mea lava lea e tasi e tuʻu ai le BMW X1 ma le lona lua o augatupulaga o le Mini Countryman, o le mea mulimuli na fuafuaina foi mo le mea na tupu i Pale.

VAAI FOI: Ole a sili atu le lelei ole aiga afi afi a le BMW

I tulaga o afi, e ui lava e leai se mea e faʻamaonia, e mafai ona tatou faʻamoemoeina se 186 hp 2.0 turbo gasoline engine (xDrive20i), ae i luga o le itu tuʻuina atu Diesel, o le BMW X2 o le a faʻamalosia foi e le 146 hp 2.0 afi (xDrive18d), 186. hp (xDrive20d) po'o le 224 hp (xDrive25d). I le faitalia, o lo'o maua se tusi lesona ono-saosaoa po'o le otometi, fa'aopoopo i le faiga o ta'avale uma.

O mea uma e faʻaalia ai o le BMW X2 e tatau ona faʻaalia i le Paris Motor Show, lea e faia i le va o le 1st ma le 16th o Oketopa, o loʻo i ai pea i se faʻamatalaga manatu, i lenei mea e mafai ona avea ma se auala e faʻalogo ai i tali a tagata lautele e uiga i foliga i fafo. . O le tuʻuina atu o le faʻasologa o le gaosiga e naʻo le afa lona lua o le 2017.

Punavai: Ta'avale ta'avale Ata (na'o taumatematega): X-Tomi

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili