2013 Geneva Motor Show: Rolls Royce Wraith

Anonim

O lona igoa o Wraith ma ua sau o ia e tuʻimomomoina le vaega coupé taugata. O le Rolls Royce e sili ona malosi ma tekinolosi.

Ua tumu i le malosi, sitaili ma ua tumu i tala faatino, lea na fai mai ai Rolls Royce ua avea ai le Wraith ma taavale mo avetaavale fiailoa, mautinoa ma le totoa.

O le Wraith o loʻo faʻaalia ia lava i le mamanu sili ona mataʻutia na faʻaaogaina i le Rolls Royce. O se ata fa'alelei, afeleti, o lenei mea e fa'aalia ai le malosi ma le malosi. Avanoa faʻatasi ma se vali e lua-leo tuʻufaʻatasia, o le isi vaega, faʻapitoa, e matua manaʻomia i faʻataʻitaʻiga o lenei caliber.

E 3 seti o 20" ma le 21" polesi ma bicolor uili o loʻo avanoa, faʻaopoopo i nofoaga lauiloa e le mafai ona taamilo. Ua tuu i lalo le u'amea pito i luma i le 5mm e fa'aleleia ai le ea o le afi, ae o le ta'i lua e fa'ate'a ai le gogolo tele.

Rolls Royce Wraith

O le leai o le B-poutu e toe faʻaluaina ai foliga matagofie ma taʻaloga o lenei taʻavale matagofie. O le Rolls Royce Wraith e mautinoa lava o le a iai, e tu ese mai isi taʻavale uma, o se faʻatasi mai tagata o lona aiga.

O totonu o le a matagofie e pei o Rolls Royce uma aemaise lava le Ghost. O le i ai i totonu o le i ai lea i se lalolagi e ese mai ai, o totonu e laina i le pa'u sili ona lelei, fafie lelei ma le maaleale faapea foi ma fala "fluffy".

Ma faʻatasi ai ma nofoa faʻataʻavalevale matagofie e 4 e mafai ona tatou malolo ai pe fiafia ai i se faigamalaga matagofie. O le faʻalo o le a faʻailogaina i le sili atu ma le 1,300 laina o fiber optics e fatuina ai se siosiomaga matagofie.

Rolls Royce Wraith

Ae o le faʻatinoga e faʻamaonia ai le agaga moni o lenei matagofie, o le turbocharged 6.6 lita V12 afi e maua ai le agaga i lenei manu, ae o le 624 horsepower e tuʻuina atu le 800 Nm o le malosi. E leai se masalosalo o se taavale e fetaui mo le kapeta mumu ma se aso i le Nürburgring. Ae aua nei galo e tusa lava pe 2360Kg e oʻo i le 100Km/h ile 4.6 sekone. Na'o le sauā.

O le Rolls Royce Wraith o lo'o fa'amuamua le faiga fa'atosina sili ona atamai, o se faiga e fa'asolo ai le auala e filifili ai le mea e sili ona lelei mai le 8 avanoa. O nei mea uma ina ia faia uma pioga ma taamilo i se taumafaiga itiiti ma lamolemole i taimi uma, faʻafetai i le taofi ma le foʻi e fetaui ma le auala ma le saoasaoa.

Rolls Royce Wraith

O le faiga faakomepiuta i luga o le laupapa e mafai ai fo'i ona e su'esu'e i luga ole initaneti ma tusi fe'au ma imeli e fa'aaoga ai lou leo. Afai o loʻo e mafaufau e faʻatau lenei galuega faatufugaga, o le a faʻatau atu i le faaiuga o le 2013 mo le sili atu i le 240,000 euros aʻo leʻi lafoga, o se "faʻatau" i nei aso.

Tusiga: Marco Nunes

Faitau atili