Muamua iunite o le Dodge Challenger SRT Hellcat mo le fa'atautu'i

Anonim

O se ta'avale maso ma ni fa'amoemoe lelei. O le faʻatauga o le Dodge Challenger SRT Hellcat muamua o le a toe faʻafoʻi atu i faʻalapotopotoga lautele.

Na faasilasila e Dodge o le iunite muamua o le Dodge Challenger SRT Hellcat fou o le a auai i le Barrett-Jackson Las Vegas 2014 faʻatau, faʻatulagaina mo Setema 27th. O tupe maua uma mai le fa'atautu'i o le Dodge Challenger SRT Hellcat muamua o le a alu i Avanoa Nuu, o se fa'alapotopotoga e lagolagoina tagata e le atoatoa le mafaufau.

O se mafuaaga mamalu, ma o se tasi e sau i se taimi puupuu talu ona faapaleina le Dodge Challenger SRT Hellcat o le "Tupu o le Malosi" a Amerika ina ua taʻua o le taʻavale maso sili ona malosi - 707 horsepower ma 880 Nm o le torque na tuʻuina atu e le V8 afi 6.2 lita, fesoasoani. e se compressor ma mafai ona gaosia se leo moni "tiapolo".

2015 Dodge Challenger SRT Hellcat 1

O le iunite o le a tuʻuina atu i le faʻatautuʻi, o le a avea ma "muamua" Dodge Challenger SRT Hellcat (Nameplate - VIN0001), o le ai ai le lanu faapitoa o le tino mo le faʻaaliga Stryker Red, totonu i Black Laguna paʻu, pusa faʻaaliga ma saini HEMI, tusi o gaosiga faaeletonika, ata o le faataitaiga o loo fesiligia, Challenger SRT Hellcat taga mo le iPad i Black Laguna paʻu ma e oo lava i se pepa fanau! E le'i maua lava e se tagata e ona ta'avale maso se fa'aauga o le "fa'amamafa"...

Na taʻua e le Taʻitaʻifono Pule o Dodge Tim Kuniskis, "O le Dodge Challenger SRT Hellcat fou ua mautinoa o se tasi o taʻavale sili ona lelei e ulufale ai i le faʻatau atu a Barrett-Jackson mo le tele o tausaga a sau. O le fa'ata'ita'iga VIN0001 o le fa'aputuga lelei lea o Dodge Challenger, o lea e fa'amautinoa ai e le fa'ailoga e leai lava se tasi e pei o lea."

Mo nisi faʻamatalaga e uiga i le Dodge Challenger SRT Hellcat fou, vaʻai la matou tusiga.

Faitau atili