Honda Odyssey: 1029hp malosi mo matua Petrolhead!

Anonim

I le Aso o Tama, o le lisi e alu i le "à la carte" fua malosi, na faia e Bisimoto. E sili atu nai lo le 1000hp i totonu o se tama'i veni: le Honda Odyssey.

O Bisimoto, o se ta'avale ta'avale, na faia le mea na manatu le to'atele e le mafai. Su'iina se Honda Odyssey e "manaia" i se masini e 'ai ai le asphalt.

O le amataga, e pei ona e matauina, e le'i manaia tele. O Bisimoto e tatau ona matua tuuto atu i lenei faʻataʻitaʻiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le afi filemu 3,500cc, 255hp Honda J35A6 V6 na faʻatasi e le tasi, ae lua turbos!

O le mea moni, ina ia faʻamalieina nei suckers manaia, e tatau ona tuʻuina atu e Bisimoto lenei Honda Odyssey ma mea faʻaleleia i totonu, e pei o pistons mai Arias, faʻafesoʻotaʻi laʻau mai le RR Customs, se pamu suauu 45l / h mai Magnafuel, injectors mai Deatschwerks 2200cc / min, AEM. faaeletonika ma ECU i fafo ma e faauma, o se "fale" ta'aloga ta'alo fuafuaina e Bisimoto.

Ole iuga ole 1029hp ole malosi maualuga. E sili atu nai lo le malosi e tuua ai soo se alii o le aiga ma se ataata i ona foliga.

bisimoto honda odyssey 05

O uili e mai le sefululima 52 ma faʻapipiʻi i luga o paʻu Toyo T1 e fua le 255/30ZR20. O le pito i fafo ma totonu ua uma ona fai aganu'u ma o le MPV lea o le "tiapolo" e iai nofoa Recaro e fa'amautu ai le aiga atoa.

O ai na te manatua se galuega fa'avalevalea e pei o lenei? Ma afai o le 1029hp o le malosi e foliga mai e le faʻavalevalea mo se taʻavale faʻapenei, e leai foi Bisimoto. E mitamita Alias i lana mautauave: "Faʻatuatuaina, Malosiaga Faʻamaonia".

E foliga mai, na tuua e tagata i Bisimoto le au inisinia Honda ma mafaufau e uiga i foliga o loʻo maua e le poloka J35A6. Vaai faalemafaufau, o le aafiaga o le aveina o tamaiti i le aoga i se Honda Odissey ma sili atu i le 1000 solofanua!

O se galuega faatino e tatau i le valea ma mafaufauga o le uii, ae o le a suia ai lenei Honda Odyssey i se faʻafiafiaga fiafia, folafola atu e faʻamalamalamaina aso o matua "petrolhead" uma. Fiafia i le faletusi, ma nisi o mea e fausia ai lenei Honda Odyssey.

Honda Odyssey: 1029hp malosi mo matua Petrolhead! 25771_2

Faitau atili