Ole Opel Crossland X fou lea

Anonim

O le Opel Crossland X fou na faʻaalia aloaʻia, faʻatasi ma le Mokka X i le tele o faʻasalalauga faʻapitoa mai le faʻailoga Siamani.

Afai ei ai ni masalosaloga, o loʻo i ai ma se laina o faʻataʻitaʻiga sili atu ona lelei ma faʻataʻitaʻi o loʻo faʻamoemoe Opel e osofaʻia le maketi a Europa i le 2017. O le muamua o nei faʻataʻitaʻiga, o le fou. Opel Crossland X , faatoa faʻaalia, ma o le muamua foi lea o faʻataʻitaʻiga fou e fitu mai le faʻailoga Siamani e amata i le 2017.

"O le manaoga i luga o SUV laiti ma crossovers ua faia mo le faʻaogaina i le taulaga ua matua faʻateleina. O le Crossland X, i se tuufaatasiga o mamanu faʻaonaponei faʻaonaponei SUV, faʻataʻitaʻiga fesoʻotaʻiga ma le faigofie o le faʻaogaina, ua avea ma tauvaga ogaoga i lenei vaega faʻatasi ma le Mokka X".

Opel CEO Karl-Thomas Neumann.

Ole Opel Crossland X fou lea 25774_1

Fa'amau i fafo, vateatea i totonu

I tulaga fa'alelei, o le Crossland X o lo'o fa'aalia se SUV-style, e ui lava o se fa'ata'ita'iga B-segment. I lea tulaga, o le vaega pito i luma o lo'o laina fa'alava, o le fa'alava o le Opel ma le 'apa'au lua' moli o le ao. o le taunuuga o le evolusione o le filosofia mamanu o le Opel, lea e faamoemoe e tuuina atu i le taavale se lagona lautele i lenei auala. I itu, e le mafai ona le lava le faʻaogaina o le tino, faʻamaeʻa i faʻailoga chrome ma faʻapipiʻi malie i tua.

A o fua, o le crossover Siamani e tusa ma le 4.21 mita le umi, 16 senitimita pupuu nai lo le Astra ae 10 senitimita le maualuga nai lo le Opel bestseller.

Ole Opel Crossland X fou lea 25774_2

A e ulufale atu i le Crossland X, o le ae mauaina se fale e matua fetaui lelei ma faʻataʻitaʻiga fou o Opel, lea o le taulaiga autu o le avanoa i luga o le laupapa ma ergonomics. Module e fetaui lelei ma le aveta'avale, elemene e pei o chrome-finished air vents ma Opel's latest infotainment system (o gatasi ma Apple CarPlay ma Android Auto) o nisi ia o mea taua o lenei faʻataʻitaʻiga fou, faʻaopoopo i se nofoa nofoa maualuga ma le tioata tioata. taualuga.

FAʻAALIGA: Ole Opel Insignia Grand Sport fou lea

O nofoa pito i tua e mafai ona gaugau i lalo 60/40, faʻateleina le gafatia o atopaʻu i le 1255 lita (nai lo le 410 lita).

Ole Opel Crossland X fou lea 25774_3

O le isi malosiaga o Crossland X o le tekinolosi, feso'ota'iga ma le saogalemu , e pei ona fai ma masani a Opel faʻataʻitaʻiga. Adaptive AFL headlights e faia atoa i LED, Head Up Display, otometi faiga paka ma le 180º panoramic tua mea pu'eata o nisi o mea fou fou.

O le tele o afi, e ui lava e leʻi faʻamaonia, e tatau ona aofia ai se seti o afi tiso e lua ma afi penisini tolu, i le va o le 81 hp ma le 130 hp. Fa'alagolago i le afi, o le a maua le lima-ma le ono-saosaoa otometi po'o le pusa fa'ata'ita'i.

Crossland X tatala i tagata lautele i Perelini (Siamani) ia Fepuari 1st, ao le o lo'o fa'atulaga mo Iuni le taunu'u mai o le maketi.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili