Opel Mokka X: manava manava

Anonim

O le Opel Mokka X na faʻaalia i Sineva ma se foliga fou ma sili atu le faʻalavelave nai lo se isi lava taimi.

O le Opel Mokka X e tu ese mai le lomiga muamua ona o suiga i le grille faalava, lea ua i ai nei se apaau foliga - faatasi ai ma se mamanu sili atu ona auiliili, tuʻuina atu nisi o palasitika o loʻo i ai i le augatupulaga ua mavae ma moli moli o le ao e faʻatasi ma le fou. “apaau” i luma. O moli LED pito i tua (filifiliga) na faia ni suiga laiti, ma mulimulitaʻia le malosi o moli pito i luma. O le tele o lanu lanu ua faʻalauteleina, ua ofoina atu nei le filifiliga e filifili ai i le va o Amber Orange ma Absolute Red.

E LE'I MISIA: O se ituaiga "fale mautotogi" e sili atu i le 600hp

O le mataitusi "X" o le faʻataʻitaʻiga lea o le faʻaogaina o le taʻavale uma-uili e tuʻuina atu le maualuga o le malosi i le pito i luma poʻo le faia o se 50/50 vaelua i le va o axles e lua, e faʻatatau i tulaga o le fola. Opel, e ala i le faʻaogaina o lenei faʻaigoa, na manaʻo e faʻaalia se agaga e sili atu le faʻafefe ma le mataʻutia.

I totonu o le koluse, matou te maua ai se fale na tuʻufaʻatasia mai le Opel Astra, faʻatasi ai ma le fitu (poʻo le valu) inisi paʻi, faigofie ma faʻaitiitia faʻamau - o le tele o galuega ua faʻapipiʻiina nei i totonu o le paʻi paʻi. O le Mokka X o loʻo i ai le OnStar ma IntelliLink system, lea e taʻitaʻia ai le faʻailoga Siamani e fai mai o le a sili ona fesoʻotaʻi faʻatasi faʻatasi i le vaega.

FESOASOANI: Faʻatasi ma le Geneva Motor Show ma Ledger Automobile

Ina ua uma ona faʻatau atu le sili atu ma le afa miliona iunite i Europa, ua faʻamoemoe le Siamani e tuʻuina atu e le gata o se ata fou i le Opel Mokka X, ae faʻapea foʻi ma se afi fou: o le 1.4 petrol turbo e mafai ona tuʻuina atu le 152hp tuufaasolo mai le Astra. Ae ui i lea, o le "fetu kamupani" i luga o le maketi a le atunuʻu o le a faʻaauau pea le 1.6 CDTI afi.

Opel Mokka X: manava manava 25839_1

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili